Last news in Fakti

27 Март, 2017 07:15 5 295 2

Ferrari 360 Spider на Бекъм се продава

Ако Gallardo и Murcielago са моделите от новата ера на Lamborghini, то за Ferrari това е модела 360. Той прави голямата крачка след F355 по отношение да дизайн и изпълнение, като за живота му на производство са създадени общо 16 хиляди автомобила.

Моделът се задвижва от превъзходния атмосферен 3.6-литров V8 двигател с вътрешно означение F131 и е последния с пет клапана на цилиндър. Той има мощност от точно 400 конски сили и 373 нютонметра и модела е един от последните, които се предлагат с ръчна и автоматична шестстепенна трансмисия.

Този специфичен черен екземпляр от версията Spider има натрупани само 7800 мили на километража и е бил притежание на футболиста Дейвид Бекъм, което води и до малки модификации, като красивите джанти BBS, както и нова спортна изпускателна система, която да допълни гласовития двигател.

Състоянието на автомобила, което е видно от снимките и историята му ще са виновника за това цената му да достигне между 85 и 95 хиляда паунда. Търга, на който е обявен автомобила - IWM Duxford Auction, е огранизиран от H&H Classics и ще се проведе на 29-ти този месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    5 0 Отговор
    Бързо му се е нарадвал...
  • 2 голфо

    4 0 Отговор
    Моят сплескан Голф има по-хубави ББС-ки