Last news in Fakti

29 Март, 2017 00:25 5 999 7

Recoil 4 - 850 офроуд коня в Куба

"Балистичният" Би Джей Болдуин отново е решил да изтезава градската среда с неговия епохален офроуд пикап за четвъртата серия от клиповете му Recoil. Този път пилотът се пренася в тропическа Куба, за да прелети всичко възможно по пътя си. Пикапът, с който участва в едно от най-тежките ралита - Баха 1000, представлява тръбно шаси с ход на окачването от над едим метър, а задвижването е само на задния мост. За него пък, се грижи огромен V8 двигател с мощност от 850 конски сили. Този болид буквално може да преминава и прегазва през всичко и на някои места удържането му изглежда невъзможно, но Би Джей се справя с лекота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mercedes-Benz

    6 0 Отговор
    Лудница!
  • 2 Дон Антонио

    7 8 Отговор
    Показва на кубинците пе..растия, сега всички тинейджъри ще искат да къртят улиците с такива джипове, трябваше да го вкарат в затвора за рушене на държавно имущество и да запалят джипа като символ на безрасъдство и хулиганство, утре някой кубинец ще го имитира и ще сгази пешеходци
  • 3 незнайко

    6 1 Отговор
    Машината е страхотна. Окачването може би е негова разработка, щом издържа на такива претоварвания без повреда. Това трябва да се приложи на колите, които се продават в БЪЛГАРИЯ !
  • 4 Пенчо

    3 2 Отговор
    Идеално за нашите пътища. Само една газова му липсва и си свиркай.
  • 5 Име (Като гост)

    2 0 Отговор
    Страхотно окачване, много ми хареса и аз искам такОа нещо, но няма мангизи за т'ва
  • 6 БМЗЛЕ

    1 8 Отговор
    АЗ ТОВА И С ХИКС5ца СИ ГО ПРАВА
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.