Last news in Fakti

30 Март, 2017 14:28, обновена 30 Март, 2017 14:37 5 409 0

Ново предаване за коли по Travel Channel

  • travel channel-
  • джон прескът
Ново предаване за коли по Travel Channel - 1

Помните ли Джон Прескът? Наричат го "Политика тежка категория" не само заради завидната политическа кариера (10 години вицепремиер на Великобритания), а и защото тежи над 100 килограма. Името му често е забърквано в скандали. Напуска кабинета на Тони Блеър след разговор на 4 очи, но и публично е признал за извънбрачната си връзка. Не само че е имал афера с една от секретарките си, ами допуснал и да ги снимат как сияещ от щастие я целува публично.

Ново предаване за коли по Travel Channel

Прескът бе ударен с яйце във врата при пристигането си в Северен Уелс на събитие на Лейбъристката партия през 2001 г. Вместо да се наведе или да каже нещо остроумно, Прескът, който е бивш боксьор, отговаря мигновено с ляв прав в лицето на мъжа, хвърлил яйцето.

Ново предаване за коли по Travel Channel

В поредицата „Звездите в техните автомобили” по Travel Channel Джон Прескът гостува на водещия Пади МакГинес, който кани известни личности за по едно пътуване по алеята на спомените. Зрителите ще видят автомобили, които са забравили, че са се движили по пътищата. Ще разгледат и автопарка на обичани звезди. Но преди всичко ще се забавляват.

Ново предаване за коли по Travel Channel

Ще има и блиц интервюта с някои от участниците. Днес разговаряме с Джон Прескът. Той винаги е имал силно развито британско чувство за хумор. Ще го откриете и в интервюто, и в поредицата, в която участва.

Каква марка беше първата ти кола?

Джон Прескът: Rover 90. Страхотна кола беше. Купих я за £50. Всъщност, ако не броим първата ми кола - беше т.н. Kit Car- (б.а. автомобил, който собствениците сами сглобяват), тип 4 Е. Веднъж карахме в Честър, а срещу нас се задава друг автомобил. В този момент скоростният лост остана в ръката ми. Имам неприятни спомени от този ден.

Някакви подобрения правил ли си, туинговал ли си колата си?

Дж. П.: Не, никога не правя нищо по колата, която купувам. Карам я така, защото смятам, че притежава стил. Влизаш в стара кола и миризмата, кожата, дървото – всичко, асоциираш с времето, спомените. Купил съм си много спомени. Резултатът е страхотен!
Медиите често свързват името ми с Jaguar. Дори ме наричат „Двата Джага“. Истината е, че имах само един Jaguar и той беше служебен. Винаги съм купувал коли на старо, карани около 4 години.

Ново предаване за коли по Travel Channel

Коя е любимата ти кола?

Дж. П.: Последната, която имах -Jaguar XJS преди тази, която карам сега. Но какво ще кажете за Jaguar E-Type!!! Видях я днес – блестящо бяло, страхотен дизайн - класен автомобил!

Ново предаване за коли по Travel Channel

Кое е любимото ти пътуване?

Дж. П.: Предприех дълго пътешествие до Сицилия. Беше забавно и имам много спомени! За съжаление не мина и без неприятности. Имах проблем с кардана. Трябваше да взема такси от покрайнините на Париж. Когато ми върнаха колата от сервиза, някой беше откраднал фигурката на ягуара отпред.

С кого би искал да пътуваш в колата? Коя е идеалната компания за теб?

Дж. П.: Винаги пътувам със семейството си. За друг – не знам.

Поредицата „Звездите в техните автомобили” върви от 1 февруари по Travel Channel.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА