Last news in Fakti

18 Април, 2017 07:15 6 456 3

Продава се едно забележително Bentley

Освен класиките на Aston Martin има още няколко машини, които Агент 007 използва за своите мисии в световноизвестната поредица и една от тях се нарича Bentley R-Type Continental. Моделът се поизвежда през далечната 55-та година, като от него са произведени скромното количество от 2323 броя.

Този екземпляр с номер 19, е първият показан пред широката публика на автосалона в Женева през 53-та година. Мощността му от 150 конски сили идва от редови шестцилиндров двигател с кубатура от 4.6 литра и списъка с допълнително поръчаното му оборудване е огромен.

Последният му собственик го закупува през 2014-та, като той преживява трансконтинентално пътешествие и се завръща в Обединеното Кралство от САЩ. След това машината претърпява тежка реставрация, която засяга двигателя, скоростната кутия, съединителя, спирачките и окачването ѝ.

Цената, за която ще се бори не е посочена, а само мястото на търга - 27-ми май във Вила Ерба, но последният екземпляр продаден от тях е стигнал значителната сума от 1347500 долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е НЕ

    5 8 Отговор
    Предпочитам юбилейната Лада Нива

    Коментиран от #2

  • 2 VWandMercedes

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Е НЕ":

    Сигурно предпочиташ и борш пред телешки стек.
  • 3 Терцел

    2 1 Отговор
    Вижте ТАТРАТА на СТАЛИН, 1949г.