25 Април, 2017 07:15 5 779 4

Новости за бъдещата G-Klasse

Новости за бъдещата G-Klasse - 1

Германската компания Mercedes-Benz има един модел, който явно скоро няма да загуби своята идентичност - G-Klasse. Това обаче не означава, че промените по него ще бъдат ограничени. Още при първите снимки на прототипа, които обиколиха в мрежата се видя, че предницата е малко по-аеродинамична и за това говори формата на фаровете.

Новости за бъдещата G-Klasse

Освен този детайл обаче, се оказва, че цялата външност ще бъде променена, като според Горден Вагнер - директора на дизайнерското подразделение в компанията, основната промяна е насочена към точно тази аеродинамика плюс подобрена ергономичност. Основната "квадратна" идея обаче, ще бъде строго бранена.

Новости за бъдещата G-Klasse

Интериорът на автомобила ще бъде осъвременен и натъпкан с най-новото в технологиите, от което се възползват другите модели на компанията. Това също важи и за двигателите, като и тук очакваме появата на шестцилиндров редови, но загадката си остава тежката ходова част на автомобила и дали тя също ще бъде заменена. Дано само култовия "квадрат" не загуби своите способности в пресечените терени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е НЕ

    23 1 Отговор
    Както винаги е на ниво, но промени не виждам, то не остана какво...😁 Аеродинамиката на Г класата е като на юбилейната Нива...ама то за кво му е на тоя джип аеродинамика изобщо...
  • 2 БМЗЛЕ

    5 27 Отговор
    много грозен цвет бе, а каква айродинамика може да има един шкаф. Ас на моито беенве и леглото да му кача на тавана ша е по айродинамично
  • 3 Кобрата

    13 0 Отговор
    Супер е Galandewagen-а!
    Това е един от любимите ми джипове, а ревът на V8-цата е уникален
  • 4 гост

    3 4 Отговор
    Приоритети били подобреното пътно поведение и намаляване на теглото. Значи ще е нещо като голяма кола, ще намаляш на легналите полицаи за да не счупиш нещо.