20 Май, 2017 21:45 5 114 12

Caddilac CTS-V срещу Porsche Panamera

Caddilac CTS-V срещу Porsche Panamera - 1

Новото поколение на един от най-бързите спортни седани - Porsche Panamera бе представено преди броени месеци, но дали ще отговори на нещо американско и малко по-старо в битката с "летящ старт"? Caddilac CTS-V бе един малко недооценен автомобил, който много ни допада, а и разполага с повече от завидна мощност идваща от компресорен V8 или 640 конски сили. Германската машина разполага с пропорция между теглото и мощността равна на 3.9, докато при американския ръбат красавец тя е само 3.1, но дали това е достатъчно ще разберете във видеото на GTboard.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марто

    12 1 Отговор
    Голям фен съм му на CTS-V
  • 2 Реалист

    18 19 Отговор
    Открай време е ясно, че немските кошници с раздути цени за нищо не стават, освен за автомобила-мечта на беге селтака.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гощо

    12 10 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    Не бива в състояние на злоба от факта,че не можеш да си позвулиш немски премиум автомобил да правиш такива обобщаващи глупави заключения!!! Просто едно състезание без да знаем кой точно модел е тази панамера и т.н. Да американска бегачка за една трета от цената можеш да имаш,но те са дърво като цялао! Живях в Америка повярвай ми познавам американските коли!!!

    Коментиран от #12

  • 5 некойси

    8 0 Отговор
    Cadillac г-н Харизанов!
  • 6 некойси

    7 0 Отговор
    Cadillac г-н Харизанов!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Д'мин

    7 0 Отговор
    Да ги пуснат на Нюрбургринг, тогава ще се види...
  • 9 pisna mi

    1 0 Отговор
    Cadillac bre avtojurnalisti
  • 10 Shmeker

    2 2 Отговор
    Порше никога не са се славили с върховни мощности и огромни като обем мотори, но това не им пречи да са най-добрите спортни коли. Иначе на Ринга кадито ше падне с много.
  • 11 GPlllllll

    3 1 Отговор
    Жалко, че европейските немскопоклонници не са информирани какъв уникален автомобил е този Cadillac... Шаси от Corvette, скоростна кутия на Aisin и електромагнитно окачване. Преди да кажете, че не става за писта, ще ви помоля да проверите как се представя спрямо конкуренцията. Btw, в момента този Cadillac е най-бързият седан от летящ старт, да по-бърз и от последната E класа, която излезе тази година
  • 12 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "гощо":

    Ааа, веднъж в състояние на умопомрачение си позвУлих немски автомобил - от магазина, нов, BMV 1-ца, за щерката, и се видях в чудо - 6 месеца вися в сервиза им, луди ги направих, докато не ми върнаха парите... Оттогава им заобикалям шоурумовете отдалече, да не вземат пак да ме подлъжат!