Last news in Fakti

23 Май, 2017 01:06 4 707 3

Отново рекорди от Underground Racing

Отново рекорди от Underground Racing - 1

Скандалните по мощност проекти на американските тунери от Undreground Racing са ясни на много от феновете на автомобилите, но това не означава, че развитието им е спряло и последните два рекорда го доказват. Те отдавна преминаха границата от непонятните за повечето хора мощности от над 2000 конски сили, като основата за тях е V10 двигателя задвижващ Lamborghini Huracan и Audi R8, които както ще видим във видеото развиват скорости от близо и над 400 км/ч и то за скромното разстояние от 804 метра. Забавното тук, е четези машини отново са собственост на фена Гиди Чамди, който също притежава и този покъртителен Nissan GT-R на AMS Performance наречен Alpha-G, с който паднаха под 7 секунди на класическата драг отсечка от 402 метра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андре

    8 0 Отговор
    Човечеца си кара най-бързите таксита и не му дреме 😁
  • 2 Жико

    5 4 Отговор
    Айде да се включват плювалниците как за нищо не стават VAG групата и трогателна историйка как на комшията шурея кара маздичка и е сменявал само гайка на казанчето за вода..

    Коментиран от #3

  • 3 Random

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Жико":

    Те VAG са ги оставили и виж какво правят.