25 Май, 2017 23:27 5 339 7

Lamborghini Urus се появи на Нюрбургринг

Lamborghini Urus се появи на Нюрбургринг - 1

Малко след новината за задвижващия агрегат и мощността му, новия SUV на Lamborghini с името Urus се появи на Нюрбургринг. Автомобилът определено се държи твърдо като нормален седан, а мощността от 650 конски сили идваща от V8 битурбо двигателя ще гони рекорди и определено ще бръкне в очите на конкуренцията. Освен рекорд за максимална скорост, очакваме и нов праг в ускорението, а защо не и нов рекорд за SUV на Ринга. Биковете от Санта Агата със сигурност ще се постараят да постигнат поне едно от тези три неща, а като гледаме видеото, няма да им е много трудно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Random

    9 1 Отговор
    Lamborghini Urud*
  • 2 bavareca

    3 1 Отговор
    Баварките направо къртят.Това Lamborghini може да е всичко,ама не и първия SUV на тая марка.

    Коментиран от #6

  • 3 lambo

    2 1 Отговор
    tova e kato huracan SUV
  • 4 Romeo

    4 5 Отговор
    Новото Ауди със скъпа емблема е на ринга! Фен съм на Lamborghini, но Diablo беше последното истинско Ламбо. След от диви бикове се превърнаха в кротки агънца.
  • 5 Romeo

    2 4 Отговор
    След Diablo, Ламботата се превърнаха от диви бикове в кротки агънца.
  • 6 Spec b

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "bavareca":

    Правилно! Преди доста години Ламборгини направиха един доста изпреварил времето си джип/сув:) LM002;) Със скромен 7.2 V12 :) Който се явява духовен баща на всички модерни напомпани джипки и сувове вкл. И на АМГ Геланд ваген-а:) За жалост са произведени само малко наф 380 броя и за времето си са стрували колкото или повече от Countach (преди него имат още един джип ако не се лъжа Чийта или нещо от този род който е по рядък и от LM002:D и той с скромен v8... Та спокойно може да се каже, че Ламботата са пионери в сегмента появил се благодарение на многото арабски петролни милионери/милиардери:)
  • 7 БМЗЛЕ

    4 3 Отговор
    Абе не е нещо особено, 2 пъти ме засича на Ринга и то в насрещното...даже имаше и други некви...