Last news in Fakti

27 Юни, 2017 07:15 6 038 25

Ето го новото BMW X3

Ето го новото BMW X3 - 1

Всичката информация, което споделихме с вас в неделя се потвърди и това наистина е новото BMW X3 с кодово означение G01. Визуално то наследява новата дизайнерска линия при SUV-ата на Баварците стартирала от X1 и външно няма общо с предходното поколение в почти всички насоки - фаровете и споповете, бъбрековидната решетка, която е много по-голяма и цялостната линия на автомобила са различни.

Платформата, върху която е изградено X3 също е изцяло нов и използва микс от алуминии и високоякостна стомана, като теглото на автомобила е намаляло средно с 55 килограма, които варират според агрегата и екстрите.

Автомобилът бе представен във версията M40i с 360 конски сили и 500 нютонметра, която го превърна в най-мощната до сега с ускорение от 0 до 100 за само 4.8 секунди. Това е значително по-добре от конкурентите, които са със сходна мощност - SQ5 с 5.4 секунди и GLC43 с 4.9 секунди. Двигателната гама ще бъде допълнена от двулитрови четирицилиндрови и трилитрови шестцилиндрови двигатели.

Вътрешността на X3 използва техниката на 7-ма и 5-та серия, която включва възможностите за жестови и гласов контрол, както и адаптивния круиз контрол с всички новости около следене на пътната настилка, знаците и другите очастници в движението. Умният ключ, с който се управляват редица функции също идва от новите седани.

От предходните две поколения са продадени общо 1.5 милиона автомобила, което означава, че очакванията за този модел са големи, но по вида можем да очакваме, че германците няма да ни оставят недоволни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дани

    16 14 Отговор
    Поредния шедьовър на Баварците ! Лукс, стил, класа и спортно и агресивно излъчване в едно
  • 2 Жоро

    30 20 Отговор
    Валвтроник, Счупени скорости, Проблемна електроника, Разход на масло ...................... НЕ МЕРСИ

    Като ги знам какви проблемни са колите от тази марка изобщо не искам и да виждам новите им модели

    Коментиран от #3, #4, #8

  • 3 ердоган

    18 14 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    Това че не можеш да си купиш БМВ не е причина да си изливаш комплексите тук.
  • 4 бай Киро

    16 14 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    Ти не спиш ли бе трол , само чакаш да излезе някоя статия за БМВ и започваш да плюеш с различни никове хейтър! Поне си смени репертоара и бъди по грамотен. Болен мозък. Някой беше написал:
    Публикувано във факти.бг: Много хейт много много нещо! Вие хетъри на БМВ сте като кученца булонки дребни лаете предпазливо от дистанция , защото ако ни доближите знаете какво ще ви се случи , ще бъдете изядени. Карай те си алфите и пежата и мълчете тук се говори за истински автомобили.
  • 5 Кольо Камиона

    11 8 Отговор
    Нямам търпение да прочета колко лошо е да отидеш и да си купиш чисто ново БМВ с удължена гаранция и включена подръжка, защото щяло много да се чупи. Също така лошо е излезе новия модел да смениш старото за ново.
  • 6 Bmw

    5 12 Отговор
    Poredniq bokluk na bavarcite.Ama ot auto bild sigirno pak shte se ubiqt da go hvalqt.
  • 7 ba4kator

    6 6 Отговор
    Кефи ма
  • 8 Жико

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    Абе ти си някакво много смачкано от живота момче. Статия за БМВ и трола пише едно и също и лумпените с миши сърчица цъкат плюсове.
    Кой модел си имал от марката, на колко години/пробег, колко ти е струвал ремонта???

    Коментиран от #9

  • 9 ЖОРО ГЕЯ

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Жико":

    Е36 ОТ 92-ра година
  • 10 ИЖИ

    7 9 Отговор
    БМВтата верно големи боклуци. Като четох форума им трябва да си мазохист да си купиш БМВ

    Коментиран от #13

  • 11 Андрешко сиромах

    10 4 Отговор
    Айде стига, поредния скъп боклук. С тия пари мога да си купя една санирана панелка, една селска къща да си ходя там събота и неделя да копая градината, едно голямо комби с газова уредба да си карам щайги и чували, и пак ще ми останат пари за една яка почивка на Слънчака. Сиромах човек - жив дявол, будалите нека си дават парите за тия скъпи бангии.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Форумец

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "ИЖИ":

    Да, точно така пише, особено на форума на собствениците на БМВ-та на малко километри, купени от щвейцарски бабички и ползвани веднъж в седмицата за ходене на черква и до магазина.
  • 14 Кофти

    3 2 Отговор
    Готино е! Страото не ме кефеше, но това е супер!
  • 15 шофер

    4 1 Отговор
    И кво? Още една чепка кисело грозде. Напоследък човек като чете какво се представя тук би си помислил, че у нас само премиум марки и суперкари се купуват.
    А машината си е трепач.
  • 16 Ловеца на поршета

    4 5 Отговор
    Поредното доказателство че BMW са най-добрият автомобилен производител.
  • 17 Вихъра

    4 3 Отговор
    Много жалки хора има, ей.
    Плюят, мрънкат ама им такъв капацитета. Сигурно е по-добре да караш изгнил японски варел от нещо ново по-добро, но нали нямаме парички и потенциал и трябва да се плюе..
    Много прост и злобен материал, много.
  • 18 Julio

    3 2 Отговор
    Категорично е по-красиво от предишното.
  • 19 Honda

    3 3 Отговор
    Qponskite koli moi chowek ishte predi 15godini zadminaha germanskite koshnici.A dnes veche sa mnogo ama mnogo po nadejdni.Smetni shtom veche i koreiskite kia i hiyndai sa godini napred.Dori veche gordite germanci predpochitat qponsko i nemsko.

    Коментиран от #20

  • 20 Янко

    3 3 Отговор

    До коментар #19 от "Honda":

    Кирчо, ходи в Япония да пишеш на латиница.
    А да, да не забравя. Кой модел на хонда превъзхожда немските конкуренти та гледам ги разбираш нещата???
    Смешката акорд ли, миксерите сивик ли???
    Инсигния, Пасат, Талисман, да не говориме за А4,БМВ 3, БЕНЦ С клас са много класи над мудното дърво акорд(ако все още се произвежда тая грозотия)
    Голф, Астра, Фокус са с много повече опции като двигатели и модификации от ръбатия кашон сивик(от 12 години един и същ грозен дизайн)
  • 21 Маде ин Чайна

    3 3 Отговор
    Какво ми ги хвалите тези японските коли? Вчера едно лапе нацели капака на един х'йдай и хлътна здравата му ламарина. Представям си при удар какво се случва с хората вътре. Мармалад.

    Коментиран от #22

  • 22 Маде ин Чайна

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Маде ин Чайна":

    А да забравих нацели го с плажна топка.
  • 23 мм84

    7 0 Отговор
    Предишните поколения никак не ми харесваха. Изглеждаха като сглобени от различни модели и нямаше никакъв синхрон в линиите. Тази Х3-ка определено е много по-красива от предходните и вярвам, че ще жъне успех. Оправиха дизайна на една от малкото си грозни серии.
  • 24 тъй

    3 1 Отговор
    На БМВ не им ли доскуча вече, да бъдат толкова безпощадно добри! Само извънземните биха се пробвали да ги бият по дизайн и технологии, но и това не вярвам да стане!
  • 25 БрЪзия

    0 0 Отговор
    Страшен орляк е туй нещо курникът както мУ казват на тази талига БМП или как точно се пише!!!! Хахаха