Last news in Fakti

13 Декември, 2008 14:10 2 743 1

Появиха се първите снимки на новия Mercedes-Benz E-Кlassе

  • mercedes-benz-
  • e-кlassе-
  • mercedes-benz e-klasse

През седмицата се появиха първите снимки на следващото поколение на седана Mercedes-Benz E-Кlassе. Официалният му дебют е планиран за януари 2009 г. Ако се съди по фотографиите, автомобилът прилича много на концепткара Fascination, представен през есента на автосалона в Париж - има същите правоъгълни фарове, масивен преден капак и голяма радиаторна решетка.

Официални подробности за новия Mercedes-Benz E-Klasse липсват.

Предложенията са, че автомобилът ще е с по-големи размери от своя предшественик. Ще се оборудва с цяла гама системи за активна и пасивна безопасност, включително и такава за предотвратяване на удар.

Седанът ще се предлага с три варианта двулитрови турбодизелови двигатели, с два шестцилиндрови дизелови агрегата и няколко бензинови мотора, включително и 6.2-литров “осмак” с мощност 600 к.с. за версията AMG.

През пролетта на 2009 г. в Женева Mercedes-Benz ще представи купе на базата на E-Кlassе, а през есента, във Франкфурт - едноименен кабриолет.Мария Минкова


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жоро

    2 4 Отговор
    Mercedes me kefi samo farovete NE