Last news in Fakti

16 Юли, 2017 07:15 10 634 4

Едно кръгче с покъртителното Ferrari FXX-К

Едно кръгче с покъртителното Ferrari FXX-К - 1

"Светата Хипер Троица" тотално промени погледа на света над автомобилите. Porsche 918, McLaren P1 и Ferrari LaFerrari сформираха своеобразен "Волтрон", но само два от тези автомобили получиха хардкор версия - P1 с неговите пътнически LM и пистов GTR и Ferrari FXX-K. Нашият фаворит, които сме ви показвали недостатъчно малко пъти е атмосферния колос от Модена - FXX-K. Причината се крие в точно този атмосферен 6.5-литров V12, който е отведен до пълния му лимит и в комбинация с електромотора изпращат точно 1050 конски сили към задните колела. Освен нечовешката мощност, този автомобил има и огромни притискателни сили, които преминават теглото от един тон, а за визуалното представяне просто оставаме безмълвни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошо

    6 4 Отговор
    Да попитам автора поради каква причина е прибавил Поршето в "Светата Хипер Троица" ако разбира от коли може би ще се досети защо питам това

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Никой

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тошо":

    Moже пък и да изясниш за тези от нас, които не разбират. Все пак ще ми е чудно да чуя мнението на човек с толкова много опит и стаж зад воланата на последните хиперколи.
  • 4 Mclaren P1

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тошо":

    Защото 3-те са от един клас, и донякъде единствени в него. А и поршето неведнъж доказа, че мощността не е всичко, отнесе другите от светата троица. Така че се информирай малко преди да пишеш глупости.