Last news in Fakti

1 Август, 2017 00:26 5 000 5

Колко пък да е нормално това Cherokee

Колко пък да е нормално това Cherokee - 1

Европейските SUV-та може да имат своите спортни и много мощни представители, но американците също не остават по-назад. Всъщност има един американски "индианец" от племето Cherokee, който има огромен потенциал - SRT8 със неговия 6.4-литров V8 и задвижване на четирите колела. Дори в оригинален вариант той има завидни характеристики, но тук нещата са отведени до пълен екстремизъм. Към HEMI двигателя са прикрепени два сравнително големи турбокомпресора, като предполагаемата мощност е над 1000 конски сили на колелата, защото времената, които автомобилът дава на писта са над всичко което бихме предположили. Естествено машината е претърпяла пълно олекотяване и са прибавени всичките предпазни средства, за да може да се състезава на драг пистата. Чудовище, което може да бъде приведено в напълно нормален вид и да се подиграва с всичко възможно по пътя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волвар

    12 1 Отговор
    Когато в една кола има предпазни средства и е направено пълно олекотяване както тук, всякакъв комфорт изчезва. Само тийнейджър би тръгнал по пътя да се доказва. Освен това щатските катаджии не са особено склонни на компромиси.

    Коментиран от #3

  • 2 686

    2 0 Отговор
    Заглавието ми хареса :-)
  • 3 Валентин Христов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Волвар":

    kakvi shtati kakvi 5 Lv. ne gledash li ....desen volan

    Коментиран от #4

  • 4 Пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Валентин Христов":

    Ти видя ли пистата к'ва е остави джипа че е с десен волан

    Коментиран от #5

  • 5 Пабло Ескобар

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пешо":

    Джипа е с десен волан,щото е в Австралия!!!!