2 Август, 2017 11:00 3 349 2

Dodge Challenger с дъх на Lancia Stratos 

Dodge Challenger с дъх на Lancia Stratos  - 1

Възможностите, които дават модерните материали са безкрайни и ние сме споделяли с вас едни от най-сполучливите идеи положени върху култови модели като 911. Повечето от тях са с интересни заемки от миналото на марките и тук също ще видите такава, но тя няма нищо общо със съответната марка. Това обаче, не означава, че се е получила лошо.

Този типичен американец Challenger е вдъхновен от един от най-известните европейски рали автомобили - Lancia Stratos. Мъникът, който доминира по световните рали отсечки преди да се появи великата Б Група. Един от най-известните "костюми" на рали иконата е този на Alitalia и точно него са избрали за пренасянето му върху мускулeстата машина.

Този автомобил взе участие в така известното рали Gumball, което тази година премина от Рига, Латвия до гръцкия остров Миконос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YAMAHA

    6 2 Отговор
    Жесток
  • 2 Shmeker

    6 5 Отговор
    с аеродинамика на паве и с пластмасов салон от ПВЦ.