23 Август, 2017 00:58 4 510 5

TERRAKHANA - Кен Блок с епичен офроуд

TERRAKHANA - Кен Блок с епичен офроуд - 1

Човекът, който разби интернет с неговите видеа GYMKHANA е готов с още един епичен епизод. Този обаче, е наречен TERRAKHANA поради една проста причина - Блок е напуснал типичната градска среда и се намира в пустинните хълмове на щата Юта. В трасето му няма всевъзможни играчки за чупене или хиляди конуси, а огромни естествени виражи, през които той минава с лекота. Машината отново е създадената за раликрос Fiesta с нейните точно 600 конски сили и потресаващото ускорение от близо 2 секунди от 0 до 100 с малката разлика в гумите, които са пригодени за този тежък макадам. Тук нормалните гуми за раликрос биха се разкъсали за секунди. Другата основна разлика е, че този път видеото минава под знака на Penzzoil, а не под този на Monster Energy, но това не означава, че е по-малко впечатляващо!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 345

    5 2 Отговор
    Кен Блок притежава гей-росторант в Сащ, където понякога работи като сервитьор

    Коментиран от #3

  • 2 незнайко

    1 0 Отговор
    Как кара в тази пушилка ?
  • 3 Ивайло Петров

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "345":

    ...това инфо из междудругото ли го казваш или агитираш....:)
  • 4 Ivan

    3 3 Отговор
    Абсолютно безмислено вдигане на прах.И баба може с лекота да дрифти в пясък с 600кс.Даже не е забавно.Като е толкова добър да се пробва в някое истинско рали като Дакар.
  • 5 Еколог

    1 0 Отговор
    Изисква друг левел инжинерство да закрепят удароустойчива метанова на това нещо. Дори и в България незнаем как става...