Last news in Fakti

11 Октомври, 2008 13:54 1 168 1

Citroёn

  • citroёn-
  • hypnos

Французите от Citroёn показаха пред родна публика един от основните си козове за разширяване на пазарния си дял. Това беше моделът C3 Picasso, който представлява субкомпактен миниван, построен на базата на стандартния C3. За разлика от доста заобления донор, “ванестият” Picasso притежава съвсем различни кубични форми. С дължина 4 080 мм, широчина - 1 730 мм и височина - 1 620 мм. Автомобилът предлага най-просторния салон в този клас. Освен това багажният отсек е с обем от 500 литра, което е доста завидно постижение. Гамата от двигатели засега включва два дизелови и два бензинови, като последните са съвместна разработка на PSA и BMW.

Освен този конвенционален модел, по време на световното автомобилно изложение в Париж 2008, Citroen вдига завесата и над един концепт, наречен Hypnos, който освен с уникални форми имаше за цел да впечатли и с екоразработките на компанията.

Радослав Славчев


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BAMBI

    3 0 Отговор
    MNOGO E GOTIN.VURHA E'