Last news in Fakti

24 Май, 2008 23:05 2 173 4

Една богиня в Калифорния

  • citroёn

Джеф Мейър от Уиндзър, Калифорния, имал сериозен вътрешен конфликт. От една страна, като всеки добър американски момък, бил луд по хот род. От друга, на сърце му били европейските автомобили. След като години се терзал от тази сложна дилема, най-накрая открил как да удовлетвори и двете си страсти. Отишъл при Кевин Брадли, шеф на Kreations Auto Body и му заръчал да превърне стария му Citroёn ID19 в хот род от клас Pro Touring. Така се ражда една от най-странните птици на калифорнийската къстъм сцена.

Димитър Димитров


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bx19trd

    10 1 Отговор
    тъпанарите никога няма да се свършат. какво следва след "доработка" на съвършения DS? утре някой "момък с вътрешен конфликт" да реши да дорисува платно на леонардо, или да додялка скулптура на микеланджело? малоумни американски селяндури...
  • 2 fifo

    7 1 Отговор
    Абсолютно! Феноменална идиотщина е да замениш несравнимия комфорт на возията, която притежава старата френска "акула" с дървеняшкото окачване на Мустанга, захвърляйки по този начин на боклука най-фамозното предимство на марката пред всички останали.
  • 3 807

    2 1 Отговор
    Колкото по автентичен е един стар автомобил толкова е по хубав.Предишните управници на белият дом баща и син,олицетворяват това ;творение;
  • 4 C5 HDI

    4 0 Отговор
    Американец и Ситроен.., все едно магаре и портокали