17 Декември, 2017 12:42 5 179 6

2017: Най-яките катастрофи на Ринга

  • нюрбургринг-
  • катастрофа-
  • видео

Най-зрелищните катастрофи на "Нюрбургринг" от изминаващата година бях събрани във видео с продължителност един час от YouTube-канала Auto Addiction. В клипа са включени както състезателни инциденти, така и аварии от пистовите дни за любители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РингЪ

    9 2 Отговор
    Всяка втора омазана кола е BMW (Бърка Масло и Вода).
    Моля, Коня да вземе отношение....
  • 2 Shmeker

    2 3 Отговор
    БМВ, Мерцедес.. тук-там някое Порше.. Но няма Куатро.
  • 3 УАЗ

    0 3 Отговор
    Всяка втора пък е Порше.
  • 4 СТАТИСТИК

    7 1 Отговор
    Направих си труда да преброя колите в катастрофите и ги разделих грубо на две категории,задно и предно предаване.Задно BMW,MB,Porsche и предно всички останали.Резултата е BMW 44,MB 4 Porsche 17 ,Други марки 46 .Моторите не съм ги броил.Е може и да съм пропуснал някоя и друга бройка но общо взето това са фактите.Извода е че или колите със задно не стават или шофьорите им са калпави,не знам аз само правя статистика вие коментирайте.А и цъкайте минуси или плюсчета това е статистика само.

    Коментиран от #5

  • 5 Никой

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "СТАТИСТИК":

    Статистиката ти има пропуски обаче. Нормално най-използваните за трак дей коли да се блъскат най-често. Старите БМВта са евтини, с много потенциал и възможности. Сега, ако това не ви харесва заради глупави стереотипи, съжалявам, това са фактите. А задното е доста по-забавно на писта, отколкото 4х4 и предно, но си искат умения за него. Хубавото е че всички тези хора си карат както трябва на ПИСТА а не на пътя, затва им правя евала на всичките. Няма нищо срамно да се блъснеш докато караш на Нюрбургринг, пистата е сложна и трудна и все от някъде трябва да се започне.
  • 6 Shmeker

    0 0 Отговор
    Най-смущаващата катастрофа за мен е на баничарката Сивик:
    https://youtu.be/EmxthUXM2zE?t=1837

    Как се обърна от нищото по таван не е истина...