Last news in Fakti

19 Февруари, 2018 19:29 7 461 11

Най-големият Seat ще се казва Tarraco

  • seat-
  • terraco-
  • женева 2018

Първият седемместен кросоувър в историята на Seat ще бъде кръстен на един от най-древните градове в Испания, съобщава Auto Motor und Sport. Тарако е римското име на днешна Тарагона, Каталония.

Tarraco ще бъде близък роднина на Skoda Kodiaq. Двата модела ще имат и сходни размери. По предварителна информация испанецът ще бъде дълъг 4.6-4.7 метра при междуосие от 2 791 мм.

Tarraco ще се оборудва с бензинови турбомотори с обем 1.5 и 2.0 литра (150 и 190 к.с.) и двулитров турбодизел със същите мощностни варианти. Ще има също наточена версия с традиционния индекс FR и хибрид.

Името на новия кросоувър бе избрано с онлайн гласуване от феновете на Seat. Сред останалите предложени наименования бяха Alboran, Aranda и Avila. Моделът ще дебютира пред публика на салона в Женева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕША

    14 35 Отговор
    Кой нормален човек си купува SEAT ?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Къци

    24 3 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕША":

    Хайде...почва се! Защо българина си умира да плюе по нещо, което все още даже НЕ СЪЩЕСТВУВА?!? Какво се опитваш да докажеш, бе човек?!? Каква ти е идеята...мислиш, че си интересен ли...или силен.. Какво се опитваш да покажеш с тези глупости?!? Ще поживеем - ще го видим и този Сеат, защо реши веднага, че не става? Аз имах Толедо, моето момче, закупен НОВ през 1994, 1,8, 90 кс. - Фолксвагенов двигател. Ползвал съм го до 2010 година, колата беше точно на 571 800 км. и го продадох на едни ц..ни за 1500 лв. и до преди 2 години го мярках че се движеше из региона. Ааа, пропуснах да кажа, че от 1999 г. Беше на ГАЗ. Та смятам, че имам право повече от теб да давам оценка на автомобила Сеат, не мсилиш ли... Айде лека вечер.

    Коментиран от #7, #9

  • 3 тони

    20 2 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕША":

    Първо изкарай пари за нов автомобил, било то и Дачия, после питай кой би купил Сеат. Защото като имаш пари само за 15-20 годишна таратайка не можеш да разбереш хората, които са по-умни от теб и имат пари за нов автомобил, пък било то Сеат/Шкода и т.н.

    Коментиран от #4, #6

  • 4 пежо

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "тони":

    Ти си неумния драги ми да не казвам къв, защото ако можеше да четеш, щеше да разбереш, че човека си го е купил нов. Такива хора не ги интересува да харчат пари по колата си а колата да им прави пари, така че мнението ти е толкова е долно, че да не ти казвам в кое място е подходящо да се постави. Поздрави и със здраве.
  • 5 пежо

    11 0 Отговор
    Опа тони сори не за тебе брато ами за тоя слабумен трол на 1вия коментар Гешко смешко
  • 6 Еее

    3 14 Отговор

    До коментар #3 от "тони":

    По-добре 15-20г от стар ГОЛФ С НОВА ОПАКОВКА ваг....САМОУБИЙЦИ НА ДЕЦАТА СИ...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Израилъ Лазаревич

    1 2 Отговор
    Даррако ?????????????
  • 9 Max

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "Къци":

    Купил си си ама друг път. Що няма как всеки ,който лъже тука да го бие ток през телефона. Тогава само статии ще висят без никакви коментари.
  • 10 123

    4 1 Отговор
    Ммм, да. Това е испанския Кодиак. Въпреки това, предпочитам Шкодата. Освен това Сеат обикновено са малко по-скъпи и малко по-чупливи, първото вероятно поради стандарта на производителя в Испания.
  • 11 робин

    3 0 Отговор
    Имам Seat Altea 2.0 FSI и колата е направо супер.