27 Февруари, 2018 09:00 2 825 6

Къде са най-големите задръствания в света?

  • задръствания-
  • inrix-
  • статистика
Къде са най-големите задръствания в света? - 1

Отговор на този въпрос ни дава американската изследователска агенция Inrix, занимаваща се с проблемите по организацията на движение. От Inrix съставят списък за градовете по света, където през 2007-а година е имало най-големи задръствания.

Първото място се държи от Лос Анжелис, като според данните от проучването, водачите на МПС-та там прекарват средно по 102 часа на година в автомобила си. Втората позиция е за руската столица Москва, където средното годишно пребиваване в автомобил е 91 часа.

Тройката се допълва от друг американски град - Ню Йорк, жителите на който прекарват също по 91 часа в задръствания и заедно с Москва са наредени на второто място. От останалите градове в десетката има още два европейски - Лондон и Париж, а останалите са в Америка. Ето и десетте града в света с най-големи задръствания според Inrix.Къде са най-големите задръствания в света?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12345

    14 0 Отговор
    По 30 минути минимум,всеки ден на бул.България и Гоце Делчев,сметни ги за година колко часа са...

    Коментиран от #4

  • 2 onq s konq

    6 0 Отговор
    На мене престоя ми само дока загрее беенвето че като му е студено само пушляви и не върви!Та средно на ден около 30 минути!

    Коментиран от #5

  • 3 Да да

    6 1 Отговор
    Явно пак е за аматьори класацията. На ден в Германия съм стигал до 7 часа задръстване! На магистрала де,в градовете макс.сутрин два и привечер 2 По радиото говорят с гордост колко км.е задръстването! Под 3 км.не ги съобщават. Поставили са си цел да изградят 100 км.задръсване,но шофьорите ги прецакват и минават по заобиколни пътища! Така стигат максимум до 50-60 км.!
  • 4 Язе

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "12345":

    Ха,че ние ще излезем комшии.Всяка сутрин си кибича и аз в тази тапа.Тези дни май един и същ полицай е в кабинката защото не са много тези които могат да направят опашка за ляв завой чак до Витошка.Чакам да сложат умни светофари и да ни лишат от присъствието на този дебил.Всеки ден по близо два часа седя в колата.2×250 дни в годината=500часа годишно.Тия от статията са добре.

    Коментиран от #6

  • 5 ГОСТ

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    теб не знам но това е всеобща болест на марката
    всички висят вътре да баят поне 15 мин
    преди да потеглят
  • 6 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Язе":

    леле..ужас...явно съм късметлия - пътувам 10 км. до работа в София и сутринта ми е 6-8 мин., вечер около 15 макс...искрено ви съчувствам