Last news in Fakti

11 Април, 2018 13:10 7 340 2

Най-скъпият стоков кросоувър в света

  • range rover-
  • sv coupe
Най-скъпият стоков кросоувър в света - 1

Това вече не е нито Bentley Bentayga, нито пък новото Lamborghini Urus. Най-скъпият кросоувър в света е Range Rover SV Coupe - първият триврат модел на марката от 30 години насам. Този автомобил струва $295 000.

Най-скъпият стоков кросоувър в света

Външният вид се различава от останалата продукция на марката основно по липсата на задни врати. Предните пък са без рамка за стъклото, а останалите разлики за в салона. Там е използвана свръхскъпа естествена кожа и дърво.

Най-скъпият стоков кросоувър в света

Интериорът впечатлява с четири отделни кресла с ел. регулировки, отопление и вентилация. Интерес от оборудването представляват още лазерните предни светлини, пневматичното окачване и аудиосистемата с 23 високоговорителя.

Най-скъпият стоков кросоувър в света

23-цоловите джанти завършват картинката на Range Rover SV Coupe, който е оборудван с петлитров V8 мотор и осемстепенна автоматична трансмисия. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема около 5 секунди, а максималната скорост е 265 км/ч.

Най-скъпият стоков кросоувър в света

Дори и да разполага с $295 000 не всеки може да си купи този луксозен кросоувър. От него ще бъдат произведени точно 999 екземпляра, като голяма част от тях са мече поръчани и предплатени. Титлата на SV Coupe за най-скъп всъдеход най-вероятно ще бъде отнета от задаващия се Rolls-Royce Cullinan.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вуте

    8 2 Отговор
    Е па нали го гледааме вече тука преди !
  • 2 mmm da

    7 1 Отговор
    СТАРИЧКА НОВИНА !