Last news in Fakti

12 Април, 2018 11:39 5 691 8

Продава се уникално BMW M3

  • bmw-
  • m3-
  • 30 years american edition
Продава се уникално BMW M3 - 1

Дилър на BMW от Лос Анжелис обяви за продан една уникална M3-ка. Става дума за версията 30 Years American Edition. Автомобилът е произведен в един-единствен екземпляр в чест на 30-годишния юбилей от присъствието на модела в Америка. Уникатът е оценен на $130 110 - сума, два пъти по-голяма от тази за стандартно BMW M3.

Специалното BMW беше представено пред публика през октомври миналата година, като премиерата беше в рамките на тунинг изложението SEMA. От стандартните М-ки, тази се отличава по уникалния си Frozen Red II цвят, по златистите си джанти (предните са 19-ки, а задните са с размер 20 цола) и по регулируемото окачване.

Продава се уникално BMW M3

Освен това юбилейната "тройка" е оборудвана с нова ауспухна система с титаниеви гърнета, както и със задно фиксирано антикрило. Наличен е и пакет Competition (по-мощен двигател, различни стабилизиращи щанги, преработен софтуер).

Колата впечатлява още с карбон-керамични спирачки и със стайлинг пакета M Performance. Под капака на 30 Years American Edition е монтиран трилитров турбошестак с мощност 430 конски сили, който предава момента на задните колела през шестстепенна механична скоростна кутия. Ускорението от 0 до 100 е 4 секунди.

Продава се уникално BMW M3


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    15 4 Отговор
    Ммммммм, размечтах се... Не мога да намеря недостатък за който да се хвана, освен цената... Колата е суперрррррр.

  • 2 Lupo

    3 20 Отговор
    УНИКАЛНО!Може да бъде една нарисувана картина.
    Но не и тази тенекия,изгнила

    Коментиран от #4

  • 3 Да бе да

    2 15 Отговор
    Немска ширпотреба и уникалност ! Стига глупости моля!
  • 4 Кобрата

    12 4 Отговор

    До коментар #2 от "Lupo":

    Изгнила е твоята бангия. Ти на това BMW не можеш да му купиш спирачните дискове, да не говорим за цялата кола...
    Само човек, който не е карал подобен автомобил, си мисли, че прилича на изгнилият му варел в който изкарва живота си и си мисли, че всички коли са като неговата
  • 5 Петьо

    2 4 Отговор
    Ауспохова, не ауспухна. Отвеждаща отработените газове генеражия, дА знАш.
  • 6 Петьо

    0 2 Отговор
    СоРе за ж-то. "Ц" е.
  • 7 Петьо

    2 1 Отговор
    И кой момент предава.....въртящия ли?
  • 8 Ввв

    6 4 Отговор
    Доста надценена,но айде....