Last news in Fakti

4 Май, 2018 13:55 6 829 3

Ще има ли BMW M7?

  • bmw-
  • m7
Ще има ли BMW M7? - 1

Официалното изявление на баварската компания е, че не се планира производството на наточен седан от седмата серия. Топ лимузината M760i (601 к.с.) е напълно достатъчна.

Това изказване обаче не спира спекулациите по темата, още повече след появилата се новина за нова регистрация на марката М7. От BMW са патентовали названието М7 в USPTO (United States Patent and Trademark Office).

Това е станало на 27 април тази година, само три дни след изтичането на предишния патент, направен пак от BMW през 2012 година. Вариантите за този ход са няколко. Първият и най-близък до официалната версия на BMW е, че компанията патентова модела, за да не се използва от други автомобилни фирми.

Втората и най-желана от феновете е, че BMW М7 все пак ще има и третият вариант е, че индексът М7 може да бъде използван не за флагманския седан 7-Series, а за друг модел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Свръхаз

    7 1 Отговор
    Е то вече има....Кон, обясни им малко..
  • 2 Цар Навуходоносор

    4 2 Отговор
    А Audi RS8 ще има ли?
  • 3 Алфа Ромео

    1 0 Отговор
    Яко бълват едни и същи БМВ-та с разлика само в размерите, това не може да е уникална кола, това се нарича конфекция.