Last news in Fakti

13 Май, 2018 11:30 4 966 5

Нови и употребявани BMW-та на едно място в София

  • bmw-
  • нови автомобили-
  • употребявани автомобили
Нови и употребявани BMW-та на едно място в София - 1

Специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отворя врати за осми път от 17 до 20 май в зала 4 на Интер Експо Център. Превърналото се в традиция събитие за пръв път ще представи както богатите възможности за избор от сертифицирани употребявани автомобили с марките BMW Premium Selection и MINI NEXT, така и актуалната гама от нови автомобили BMW и MINI и мотоциклети BMW.

Новият формат предоставя уникална платформа за демонстриране на всички предложения за премиум автомобили. Работното време на BMW и MINI Експо е от 10:00 до 20:00 часа, а входът е безплатен. Сред предимствата за клиентите е фактът, че в рамките на изложението могат да бъдат преминати всички етапи за покупката на нов или сертифициран употребяван автомобил, включително пробно шофиране, одобрение за лизинг, обратно изкупуване и оценка на място.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бе еН ве

    18 3 Отговор
    onq s konq лично, ще къса билетчетата ;)))
  • 2 goni

    4 2 Отговор
    Ако, коня участваше, входа в никакъв случай нямаше да е безплатен!:) И тогава вярно щеше лично да къса билетчетата, защото го е страх да не го прецакат!:)
  • 3 вижся

    3 0 Отговор
    кон, колко ще му искаш на добичето?
  • 4 вижся

    3 0 Отговор
    кон, колко ще му искаш на добичето?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.