Last news in Fakti

30 Май, 2018 14:21 6 043 6

Dodge орезили Demon в реклама

  • dodge-
  • challenger

Страхът от съдебни претенции принуждава американските компании да внимават много как рекламират стоката си. Говори се, че за да избегне юридически разправии с клиенти, производител на сенници за челно автомобилно стъкло се принудил да отпечатва на всеки от тях надпис "Премахни преди да потеглиш" на мястото, където попада погледът на водача.

Сходни причини явно са накарали Dodge да не спестява истината в нова реклама на Challenger SRT Demon в Twitter. Наречено смело "най-бързо ускоряващия сериен автомобил в света", култовото купе с 840 к.с. действително среща малко достойни конкуренти на драг пистите.

По-любопитен обаче е надписът с дребни букви под снимката на могъщия Demon. В него от Dodge уточняват, че освен за автомобили, които не се произвеждат масово, твърдението за спринтьорските качества на модела в рекламата не се отнася също за хибриди и електромобили. Макар и забавна подробност, това може да се смята за първата официална капитулация на ДВГ пред електромотора, коментират фенове на тока.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dsadsa

    10 1 Отговор
    Падаш от някоя тунингована кола, съдиш додж за лъжлива реклама и прибираш милионите. Благодарение на този надпис, горното няма да е възможно.
  • 2 YAMAHA

    18 1 Отговор
    Уникален просто мечта
  • 3 vasik atanasova

    8 1 Отговор
    във варна има един черен додж челенджър
    голяма работа е
    голям широк дълъг мощен
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 бегачка

    2 0 Отговор
    Масъл кар - яката работа брат ми !!!
  • 6 Свръхаз

    0 0 Отговор
    И в Русе я имаме...+2 GTR-a, и не само...и не само...