Last news in Fakti

23 Март, 2010 12:26 6 556 9

Lifan представя първия си SUV

  • lifan-
  • suv

Все още неизвестният у нас китайски автомобилен производител Lifan набира голяма популярност и естествено разширява моделната си гама. На предстоящото автомобилно изложение в Пекин марката ще покаже първия си SUV.

От компанията залагат на прилично качество, богато базово оборудване и най-основното - ниска цена. Името на автомобиля с повишена проходимост за сега не е известно, няма подробности и за техническите му характеристики.

Специалисти обаче предполагат, че автомобилът ще бъде екипиран с двигатели от семейство Tritec с обем 1.6 литра. Известно е още, че голяма част от оборудването на Toyota RAV4 ще се използва и при продукта на Lifan. Останалите подробности ще станат ясни по време на предстоящата премиера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Power

    10 3 Отговор
    Като фасада не е зле...!!!
  • 2 damqn

    4 17 Отговор
    ba kitaiski bokluk kvo moje da se o4akva ot nego tva kitaicite nqmat ni6to ka4estveno
  • 3 nasakotoqkata

    6 10 Отговор
    kitaiski bokluk ednodnevka
  • 4 в

    13 4 Отговор
    Когато България започне да произвежда нещо с повече от 5 движещи се части, тогава мисля, че можем да даваме определение кое е боклук и кое не. Ние дори краставиците и доматите си внасяме, ама акъл можем да изнасяме. Добре, че никой не ни го иска!
  • 5 РР

    11 4 Отговор
    ако и движи като RAV-ката ще е добре.а колкото до китайскито производство-някой като не е знае да не се прави на разбирач кое колко е добро! има 2 има и 200
  • 6 fen

    18 3 Отговор
    super 6te sabori cenite na vsi4ki ostanali marki
  • 7 G300E

    7 3 Отговор
    ne vsichko kitaisko e bokluk ;) povqrvaite v tova
  • 8 koceto

    8 0 Отговор
    ako cenite sa naistina dobri mojebi shte gi gledame po ulicite ima hora za koito kolata ne e sredstvo da se pravish na teshkar ami da im varshe rabota
  • 9 mdaa

    1 0 Отговор
    Момчета , като чуете думичката SUV и особено ако решите да си купувате такова животно бъдете много внимателни . Аз като патил ще ви кажа че Аутлендъра на жена ми е такова порно 4х4 , та ви е бедна фантазията. Копчето lock не си и помисляйте че е блокаж , а сега зимата пък един Кашкай на Нисан направо го носихме на гръб . Забележете за кой марки ви говоря и не искам и да чувам , че някакви китайци представят първия си SUV !