Last news in Fakti

7 Август, 2018 16:44 3 123 2

Продава се лимузина "като на Клинтън"

  • cadillac

Копие на лимузината на бившия американски президент Бил Клинтън ще бъде предложено на търг на аукционната къща RM Sotheby's на 30 август в Обърн Хилс, щата Мичиган. Прогнозната цена на автомобила е едва $10-15 хиляди.

Лимузината е построена на базата на Cadillac DeVille от 1999 г. и има само външни прилики с оригинала. Има самоносеща каросерия, докато Клинтън се вози на Fleetwood Brougham с класическа рама.

Двигателят е също е по-слабичък 4.6-литров V8 Northstar, но нужда от по-сериозна моторизация така или иначе няма. Липсва каквато и да било броня и теглото не превишава драстично това на заводския DeVille.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕвроЗона

    9 0 Отговор
    Да я подарят на Ким Чен Ун за затопляне на отношенията...
  • 2 Тином

    8 0 Отговор
    Чакай, дамек се продава Де Вил, а на клинтън е Флийтлуд ? Е как е като на Клинтън като колата е коренно различна :Д.
    Това е като да кажа абе има едно порше същото като Доджа на вин дизел... няма логика в заглавието и статията :Д.
    Ама поне е интересна тая лимузина.