Last news in Fakti

16 Август, 2018 10:03 3 696 4

Сериалът "Приятели" или шоуто на Кларксън

  • the grand tour-
  • автомобили-
  • великобритания
Сериалът "Приятели" или шоуто на Кларксън - 1

Шоуто The Grand Tour е второ по популярност във Великобритания. Това сочат резултати от изследване, обхващащо периода от първото полугодие на годината. Първата позиция е за сериала "Приятели", който е показан за първи път на екран преди 24 години, а е свален от ефир на Острова преди 14 години.

Държавният медиен регулатор, който прави проучването, отбелязва, че то се отнася за платени предавания, които се разпространяват онлайн и за да ги гледаш се изисква регистрация. През декември миналата година зрителите на автомобилното шоу The Grand Tour са били за седмица са били 1.5 млн. души. В сравнение със същия период от 2016-а, аудиторията на Кларксън и компания е намаляла със седем процента.

Интересно е още, че седем от десет зрители на The Grand Tour са мъже. Аналитиците от Ofcom отбелязват още, че повече от половината абонати на Amazon Prime са започнали да използват сервиза именно заради автомобилното предаване на бившите водещи на Top Gear.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зорлем

    15 0 Отговор
    "... повече от половината абонати на Amazon Prime са започнали да използват сервиза именно заради..."

    Айде пак некадърни преводи! Откога пък английското service се превежда като сервиз? Или може би Amazon Prime е някакъв нов модел сервиз за английски чай?
  • 2 АзРобота

    11 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Amazon Prime са започнали да използват сервиза"... The service = Сервиза... Браво, отлични преводачи...
  • 3 Relax

    5 0 Отговор
    Не съм завиршил Английска филология, но service не се ли превежда като "Услуга".
  • 4 ОООО

    1 3 Отговор
    Това шоу би било хитово преди 10 години може би. Сега всяко ревю на кола, което правят е с огромно закъснение. Аз ги гледам месеци по-рано тези коли.