Last news in Fakti

23 Март, 2012 10:38 18 305 19

Фотошпиони "хванаха" новото BMW 4er

  • bmw-
  • 3er-
  • 4er

 

По новата номенклатура на баварския концерн купето на новата трета серия ще бъде обозначено с индекс 4er. В момента новата "тройка" е основен акцент в гамата на BMW и баварците явно бързат да изкарат на бял свят и версията с две врати.
 
Фотошпионите на Worldcarfans успяха да хванат новото BMW 4er по време на първите тестове. Колата все още е скрита под тежка маскировка, но въпреки това на тази база в интернет се появиха и първите смислени рендъри.
 
Според специалистите автомобилът все още се намира в ранна фаза на разработка, но въпреки това вече има информация по темата. BMW 4er ще е първият случай, при който от на практика един автомобил ще бъдат лансирани две серии.
Този ход на маркетолозите се обяснява с явното желание на BMW да пусне пряка конкуренция на популярния вече модел Audi A5. Цената на варианта купе също умишлено ще бъде леко завишена, за да може и по този начин автомобилът да се позиционира в по-висок сегмент.
 
Въпреки тежкия камуфлаж във видеото се вижда динамичният екстериорен дизайн, присъщ на седана F30. Вътре новото купе ще бъде оформено по тертип на по-голямото аналогично BMW 6er. Очаква се BMW 4er да се лансира също в три модификации - Sport, Modern и Luxury.
 
За да удовлетвори всички изисквания от страна на потенциалните клиенти, BMW 4-Series Coupe ще се предлага и с адаптивно окачване, което ще може да се регулира само с натискането на един бутон. Автомобилът ще разполага с четири- и шестцилиндрови турбомотори. На първо време като топ-вариант ще бъде изкарана модификацията 335i.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дошо

    3 4 Отговор
    Браво, браво А5 ще го издуха много яко.1-во защото вече е ,,старо" и 2-ро защото като всяко Алуди е е..ати боклука и естествено БМВ ще предложи по-добро качество.
  • 2 Дошо

    3 6 Отговор
    Жалки немски щайги
    А колкото до това жалко БМВ ще е поредния провал в историята на тази скапана марка
    Много добре знам какво е качеството на завода на БМВ в Кьолн В Кьолн не могат да сглобяват така автомобили ако изобщо немските щайги са такива както в Япония
    За мен БМВ означава Боклук Минава го Всеки
  • 3 мими

    4 2 Отговор
    абе дошо и тебе те минават всеки и всякои
  • 4 Еминем Фен

    3 2 Отговор
    Дошо ти защо говориш глупости за Ауди имали сме над 8-9 Аудита и никакви оплаквания имали сме и БМВ и те са върхът. Относно А5 чичо ми има и върви като ракета и няма оплаквания а той е сменил сигурно над 15 Аудита и е доволен и от Бмв така. Така че си мълчи с тея тъпи изхвърляния
  • 5 Дошо

    0 3 Отговор
    Ами аз понеже съм малко шизофреник и за това. Ама иначе по-добро от Хундай нема на параза и немаи да има! Просто тия нески куфари могат само да си мислят, че праат коли.
  • 6 Дошо

    3 1 Отговор
    8-9 викаш изгубил си им бройката а?По една година или по половин година сте ги карали?Или викаш цялата рода сте имали, а може би само семейството и сте сменили по2-3 не помниш и ти вече.Знам, че тука всички освен мен ище един двама сте супер богаташи и сменяте коли за по 100 бона като носни кърпи ама осъзнай се малко.
  • 7 Speeder

    3 2 Отговор
    БМВ не може да се сравнява с Хюндай, корейците са добри но са много по-нисък клас.
    Колкото до Ауди - хубави коли, но масовите им двигатели са фолсквагенови, нямат толкова ресурс колкото тези на БМВ.
  • 8 Дошо до Дошо 5

    2 2 Отговор
    Като си шизофреник иди се лекувай.По-добро от Хюндай има, но това не е нито Фолксваген нито, някоя от производните му.
    И м/у другото , ВСЕКИ тук знае какви коли харесвам само ти не можеш да запомниш.
  • 9 радо

    6 1 Отговор
    Не разбрахте ли новата кола си е най-добра.Ако е немска или японска още по-добре.Ауди били добри, бмв били по добри на баба ви хвърчилото.Имал съм мерцедес 124, 190 Е, ауди а6, тойота корола, волга газ 2410.Сега карам голф 5 купих го чисто нов декември 2003г. в момента е на 101000км. нищо не съм сменял работи като часовник.От всички автомобили съм доволен и не говоря глупости.124 возеше най добре, аудито беше с най много екстри, волгата беше танк, тойотата непретенциозна а голфа е здрав.Приятел си взе новата 7 на БМВ, яка и няма никакъв проблем, другия има ауди а8 -450 коня също няма проблем.Проблема си е в това да купуваме нови коли и да нямаме проблеми а не да говорим глупости коя била по добра, ще я разберете според цената на която купувате.
  • 10 papagal

    0 0 Отговор
    do N 4 ,ako e istina 4e 4i4oti e smenil tolkova audita i bmw e normalno da nqma oplakvaniq,za6toto gi e karal samo po 1 godina ,a v BG oka4vaneto sdava bagaja za 2-3 godini !!!
  • 11 Милен

    3 1 Отговор
    Само не мога да разбера какво намесихте в хубавата статия тези кашони Ауди. Хубаво е че от БМВ искат да зарадват аудиторията си по-скоро, както всички любители на купетата. Това как ще го обозначат за мен няма значение. Автомобила изглежда добре на рендера, предполагам, че ще има разлики между компютърно генерираната снимка и реалността, но според мен разликите ще са положителни. С нетърпение очаквам да го видя и по БГ улиците, защото на този етап е над възможностите ми. Благородно завиждам на бъдещите му собственици :)
  • 12 Еминем Фен

    0 8 Отговор
    Сега имаме Ауди Б7 от 3 години и баща ми и е навъртял около 170 000 км и нищо повредено по нея. А чичо ми е кара 2 година и той няма оплаквания и сега мисли да си вземе или новото Ауди А5 или Ауди А6 новата по поръчка но още се колебае

    Коментиран от #17

  • 13 хахаха

    6 1 Отговор
    аз имам 4 аудита 5 бмв та и 10 мерцедеса и 15 лексуса всички са НОВИ
    просто казвам.. да си знаете !!
  • 14 Мирослав Петков

    6 3 Отговор
    Едни викат няма по добро от Audi,Bmw,Mersedes и т.н. Ама истината е такава,че всеки хвали това което има той или родителите му.N11 оплюва Audi но бас ловя че не се е качвал на Audi след 2010.N8 нямало по добро от Hyundai-първо си пий хапчетата пък тогава пиши тук..
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Коцелара

    1 0 Отговор
    незнам защо плюете БМВ и Ауди ?! Аз лично карам Хюндай ама немога да кажа че може да се мери с Ауди или Мерцедес ? Защо говорите глупости ? Като си взема Хюндай Грандеур тогава бих сравнявал с някои немски гигант !
  • 17 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "Еминем Фен":

    @12 are biagai be
  • 18 mediator37

    0 0 Отговор
    №13, ти си изкупил детмага, бе!
  • 19 330i

    0 0 Отговор
    сега дачия са най-добри от премиум сегмента, а хюндай им дишат във врата!!
    пфу .. написах го