Last news in Fakti

27 Декември, 2018 13:00 7 234 9

Превърнаха AMG GLE Coupe в истинско чудовище

  • mercedes-benz-
  • gle coupe-
  • тунинг
Превърнаха AMG GLE Coupe в истинско чудовище - 1

И без това достатъчно мощният Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe стана още по-мощен след една доработка, направена от auto-Dynamics.pl. Тунингът е, както оптичен, така и силов и превръща купеобразният кросоувър в истинско чудовище с мощност над 800 конски сили.

Превърнаха AMG GLE Coupe в истинско чудовище

Полският проект се нарича Project Inferno и вече е реален конкурент на най-бързите кросоувъри като Porsche Cayenne Turbo и Lamborghini Urus. Ето и малко цифри. Мощност 806 конски сили, 1 181 Нм въртящ момент, от 0 до 100 - за 3.25, а до 200 км/ч - за 7.8 секунди. Максимална скорост - 336 км/ч.

Превърнаха AMG GLE Coupe в истинско чудовище

Прирастът в мощността от базовите 577 коня до сегашните 806 става за сметка на нови турбокомпресори, спортна ауспухна система и основна пренастройка на електронния блок. Освен мотора е пренастроена и седемстепенната автоматична скоростна кутия.

Превърнаха AMG GLE Coupe в истинско чудовище

Външно колата се отличава по по-агресивния аеродинамичен обвес, който е дело на руската фирма TopCar. На очи се набиват и суперефектните 23-цолови лети джанти Vossen, а окачването е сериозно снижено, като то е разработка на Brabus.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 селянин 1

    19 3 Отговор
    Тва като се съберат руснаци и поляци..гледай къв дзвер праат..230 к.с. отгоре към базовия двг..е бенц не моот без Brabus,и те требва да пипнат нещо..
  • 3 бенза

    8 3 Отговор
    Мале мале Изрод голям !!!!
  • 4 Някой

    2 7 Отговор
    За първи път чета за "ауспухна система"...
  • 5 Msux

    11 22 Отговор
    Тоя немски бидон как може на някой да му харесва. Тия мощни коли с безсмислени двигатели харчещи като фадрома отдавна умряха.
  • 6 Не глеам таувизия

    7 6 Отговор
    Толкова безсмислени баткомобили като тоя има, защо още един:)? Да му е по-лесно на снайпериста?...;D щом се харчат значи мнол малкопишковци комплексирани има още по клетата земъ.. Халал да им е:)
  • 7 Ае легай аз съм

    2 7 Отговор
    Абе за кво ми е е тва тоя в8 е доработен на 577 и кво аре още една доработка че сополкьовците треа да харчат ПАРА... по 50к на всеки 20х км за основен... Хайде велик ум да заповядат сега!!! Аз само ще чета и ще се смея 😎 (Трябва да има и балъци да копуват) хубава е ама аре малко а?
  • 8 a m g

    1 1 Отговор
    мускулест звяр
  • 9 Марио

    3 0 Отговор
    Страхотна машина.GLE е прекрасен джип.Не виждам кое му е безсмисленото.Като х6 е.Май просто злобеете, че не можете да си го купите.