Last news in Fakti

5 Февруари, 2019 11:24 4 686 18

УАЗ стана рекламно лице на... Мексико

  • уаз-
  • 469-
  • 452-
  • hunter-
  • реклама-
  • мексико

Мексиканското Министерство на туризма избра изненадващ главен герой в рекламна кампания на възможностите за активен отдих в независимия щат Южна Долна Калифорния. Според чиновниците руският УАЗ Hunter въплъщава по-силно от всеки друг всъдеход приключенията, които очакват гостите на щата.

Най-предпочитаните автомобили в Южна Долна Калифорния са японските всъдеходи, които представляват 90% от автопарка. Хулио Родригес, директор на рекламната агенция Caboinclusive, наета за кампанията, обаче обяснява, че са имали нужда от по-екзотичен модел, който да привлича вниманието.

Миналата година УАЗ откри първия си дилърски център в Мексико, който вече е продал над 100 автомобила. В следващата реклама на Южна Долна Калифорния вероятно ще се появи и другият култов модел на компанията УАЗ-452.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    53 10 Отговор
    ето това е Руска сила
  • 2 реално

    31 6 Отговор
    Е защо мексиканците избират японското-я ги америте колко са им близко? Ама сьс сащисаните никой вече не ще да си има работа...
  • 3 молодци

    11 30 Отговор
    Малейй ,ама "цели" сто УАЗ-ки ли са продали ?! Това си е супер постижение в 130 (сто и тридесет) милионна държава !

    Коментиран от #10

  • 4 УАЗ

    44 10 Отговор
    всички джипове отстъпват пред тази машина

    Коментиран от #14

  • 5 Радо

    35 10 Отговор
    Истинската машина си личи отдалече, за разлика от някакви дръгливи Чурокита.
  • 6 тролче рубладжийче

    19 14 Отговор
    Крайййй ! Това - Тойота ,Мерцедес ,Митсубиши ,Ленд Роувър ,Нисан ,Джип (Крайслър) ,Додж ,Форд ,Изузу и пр. - изгорЕха ! Да здраствет тов. Путин !!!
  • 7 Каптур

    6 35 Отговор
    Това дори не може една кална локва да мине. С моят Каптур съм изтеглял три такива до момента.

    Коментиран от #11

  • 8 а така

    26 4 Отговор
    УАЗ предлага наистина висока проходимост при сравнително ниско оборудване и цени, спрямо конкуренцията. При много от съвременните джипки е пълно с електронни системи дето подпомагат "хардуера", обаче те оскъпяват машината и я правят по-ненадеждна в случай че системата се прецака по някаква причина! А руския джип си има натурална мощ за офроуд, така че на който му трябва здрава и евтина за поддръжка машина ще си купи УАЗ! Сигурен съм, че в нея може да се монтират климатик, ел. стъкла и разни други екстри тъй че който ги иска ще може да си я поръча с тях! А за краткото време за което работи дилърския център 100 джипа не са малко, предвид че марката е непозната в Мексико и тепърва хората ще я научат!
  • 9 Жълта кола

    13 5 Отговор
    Явно имат проблем с джендърите!И сега ще внасят тази марка да каляват мъжката сила и психика.Иначе Жипката е супер, пък и ей я Куба ще внасят евтини резервни части!
  • 10 Random

    9 4 Отговор

    До коментар #3 от "молодци":

    При положение че това е първата реклама и ония са свикнали на чужди марки, какво толкова учудващо има? Трябва им време да се докажат.
  • 11 АнтиЕС

    24 6 Отговор

    До коментар #7 от "Каптур":

    С твоя "Коптор" не можеш и да мечтаеш, да минеш там, където ще мине УАЗ-ката
  • 12 гост

    17 4 Отговор
    Ако си практичен човек логично е да избереш УАЗ получаваш всичко което предлагат западните аналози на 1/10 от цената.Като искаш глезотики тунинговай си го с кеф.Сега не е паркетник и не става да го караш пред кафето да се тешкариш ама за паркета има други коптори.
  • 13 глупости се пишат тук

    5 16 Отговор
    Много ми е интересно ,дали някой от така разпалените защитници на УАЗ се е качвал (не - карал ,само да се е качвал) изобщо някога на УАЗ-ка ??? УАЗ е примитивен ,изключително зле направен ,много тежък и с изключително голяма консумация на гориво ,поврежда с често (особено предавателната и раздатъчната кутии) ,комфортът е нулев ,крайно тежък и изморителен е за каране ,максимлната му скорост е нищожна ,превключването на предавките - кошмарно ,воланът е неимоверно тежък (това е фатален проблем за джип) ,предимствата са му ниската цена ,непретециозност по отношение на гориво и евтините резервни части (както и лесното му обслужване) . Като цяло - това е МПС от първата половина на миналия век.

    Коментиран от #15, #16

  • 14 стоян

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "УАЗ":

    Интересно ти имал ли си такъв трошляк -или заради това че е руски =Защото аз съм имал такъв трошляк

    Коментиран от #17

  • 15 Гост

    2 6 Отговор

    До коментар #13 от "глупости се пишат тук":

    Забрави да напишеш за скапания карбуратор,за инжекцион не ми се мисли! И ако е с мекия таван зимата ти трябват ушанка и ръкавици задължително!!! А евтините части са компенсация за изключително честите ремонти. Или трябва да се изцапаш здраво ,или трябва да си много добър приятел на механика в сервиза!
  • 16 бати

    7 2 Отговор

    До коментар #13 от "глупости се пишат тук":

    Разбира се, че в базовия си вариант УАЗ е спартанска машина, използван основно от армията, както и за сериозни офроуд преходи. Но през годините има подобрения и не бива да се сравняват УАЗ от 70-те, използван в нашата армия и чисто нов джип от същата марка и даже модел, правен за износ!
  • 17 глупости се пишат тук

    3 7 Отговор

    До коментар #14 от "стоян":

    Такъв дръгел карх първо в казармата (уредиха ме да съм шофьор на ВКР-то) и две години си късах нервите с него (ама бях млад - не ми пукаше) ,после два пъти участвах с един приятел в "Ком-Емине" ,този УАЗ беше специлнно правен за оффроуд , с подобрения и с разни джаджи по него ,но - и двата пъти не успяхме да стигнем до края ,защото мършата се строши в самото начло на прехода ( и двата пъти) ! Не е джипка - наказание е ! ПП. Не съм имал ,нямам и никога няма да имам УАЗ - кълна се !

    Коментиран от #18

  • 18 УСПЕХА Е НАГРАДА ЗА УПОРИТОСТТА

    6 1 Отговор

    До коментар #17 от "глупости се пишат тук":

    И КАДЪРНОСТТА. ВИЙ ЯВНО НЕ ПРИТЕЖАВАТЕ НИЩО ТАКОВА.А И СТЕ ВИДНО НАГАЖДАЧ-ТАРИКАТ ОТ МАЛЪК КАРАШ ЖИВОТА СИ С ВРЪЗКИ ПО ЛЕСНИЯ НАЧИН И НЕ УМЕЕШ ДА СЕ БОРИ С ИЗНЕНАДИТЕ НА СЪДБАТА.