18 Февруари, 2019 10:26 3 006 9

Зверска катастрофа без пострадали на Daytona 500 (ВИДЕО)

  • nascar-
  • daytona 500
Зверска катастрофа без пострадали на Daytona 500 (ВИДЕО) - 1

Състезанията на овална писта не са толкова атрактивни, но заради свръхвисоките скорости и карането "броня в броня" нещата са доста опасни. По време на последната надпревара NASCAR Daytona 500, само десет обиколки преди края всичко изглеждаше спокойно и оспорвано. Докато един от пилотите не изпусна контрола върху колата. В шейсет и първата обиколка поднасяне на една от колите предизвика зверска катастрофа, в която участваха 21 автомобила. За щастие няма пострадали. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГосТ

    6 7 Отговор
    Хаха, после защо им викаме говеда. Ами защото всичките им "спортове" и забавления са такива - наскар,американски футбол и прочие. Блъскане,ръгане,рушене. И порното им такова и кухнята също. Английски утрепки и проститутки,командвани от алчни гидове и заблудени учени и инженери от Европа,най вече избягали от втората световна или от Индия и Китай , които да дърпат цялата тая пасмина напред.

    Коментиран от #7, #9

  • 2 п.п.

    1 2 Отговор
    *алчни жидове
  • 3 Driving pleasure

    6 8 Отговор
    Това състезание така и не му хванах идеята, да въртиш на овал стотици обиколки е повече от скучно! единственото по-скучно автомобилно състезания е новага Формула Е, тва вече е свръх тъпня

    Коментиран от #6

  • 4 Японеца

    4 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Докато един от пилотите не изпусна контрола върху колата. Автора пак не е гледал клипа върху който пише статия. Номер 21 бутна 95 и той се завъртя. Катастрофата е страховита, но сигурноста в тези коли е на голямо ниво!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Borislav Popov

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Driving pleasure":

    Няма и да я хванеш, понеже ти е късо пипито, тези състезания са събирали по 500 000 (рекорд) зрители наведнъж, мисля , че в Индианаполис беше.
  • 7 Никой

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГосТ":

    Гледай си "изтънчената" европейска формула 1 и остави говедата да гледат нещо по-интересно. Наскар е един от последните автомобилни спортове където все още не са му изсмукали и последната капка забавление с ограничения и регулации. Може да са говеда ама правят шоу и се забавляват, а ти седиш и плюеш по форумите, доста жалко бих казал.
  • 8 простотакис

    0 0 Отговор
    Съвсем нормално си се блъснаха няколко коли,щом няма премятания значи леко са се чукнали ...
  • 9 експерта

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГосТ":

    ВСИЧКИТЕ ИМАТ РОЛБАРИ НИЩО ИМ НЯМА