1 Март, 2019 15:18 4 842 33

G-Klasse по британски

  • land rover-
  • defender

Един от най-сполучливите офроудъри в историята очаква прераждането си в съвременен формат. До дебюта на новото поколение Land Rover Defender остават няколко месеца и феновете на коравите всъдеходи вече тръпнат в очакване.

Тестови мулета на новия британски "Защитник" бяха засичани от папараци и обликът му започва да придобива конкретни очертания, събрани в компютърно изображение от художниците на портала Motor1. От Land Rover не крият мерака си да привлекат нови клиенти, което изисква известно дялане на треските.

Следващият Defender ще се цивилизова до голяма степен и "в лице" ще заприлича на Range Rover и Discovery. По-скъпите модификации ще имат дори LED-фарове. Еволюцията на модела обаче ще бъде по-радикална, отколкото при Mercedes-Benz G-Klasse.

Новият всъдеход ще дебютира с 2.0-литров турбодизел. На по-късен етап гамата ще бъде попълнена и с хибрид, който ще изиграе ключова роля на амбициозните планове на Land Rover за пробив на американския пазар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Недкова

    5 5 Отговор
    Здравейте, жена съм на 20 години и просто да попитам да ми дадете съвет за кола втора ръка до 25 000 лева, понеже тук виждам че много се пише за коли, може ли да ме насочите за марка/модел???

    Коментиран от #2, #3, #4, #14, #17, #25, #30, #33

  • 2 сектант

    13 12 Отговор

    До коментар #1 от "Недкова":

    ами аз бих ти препоръчал направо да си вземеш нова Дачия Дъстър - аз съм много доволен от моята и нови започват от 24 000 и вече можеш да си добавяш каквито искаш екстри

    Коментиран от #13

  • 3 Киро

    2 17 Отговор

    До коментар #1 от "Недкова":

    Земи си някоя от по-новите bmw x3.
  • 4 Ники

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Недкова":

    Значи за тия пари вариантите са много от дачиа до S klasa , зависи от много неща ... но недей да поставяш такива теми тук , че ще стане война ...
  • 5 Random

    13 4 Отговор
    Г-класа с проблеми в електрониката, двигател който издухва гарнитурата, рама която ръждясва и купе което е по-дълго от едната страна?
  • 6 Недкова

    7 1 Отговор
    Търся кола, която е ускорява бързо, не е задължително да е нова, да има голям багажник, на малко километри и най-вече искам да не ми гори много и да е здрава, защото пътувам много до провинцията.

    Коментиран от #7, #8, #26, #27, #28

  • 7 Манавски

    4 13 Отговор

    До коментар #6 от "Недкова":

    Имам точната кола за теб - Хюндай IONIQ - изключително здраво шаси, много икономичен двигател (хибрид или напълно електричка, която можеш да спираш на сини зони с нея), багажника е супер голям и наказва повечето големи двигатели на премиум марките като алфа или беемве, да кажем
  • 8 Random

    5 2 Отговор

    До коментар #6 от "Недкова":

    Веста. Даже и нова може, с гаранция.

    Коментиран от #9

  • 9 Недкова

    5 6 Отговор

    До коментар #8 от "Random":

    да не е Лада или Алфа Ромео - чух, че много се разваляли

    Коментиран от #11, #23

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 И аз съм за дъстър

    13 3 Отговор

    До коментар #9 от "Недкова":

    Вземи си нова кола за тези пари, шкода или дачия ( по-добре дъстъра, висок е и ще минаваш отвсякъде без да се притесняваш ) Старата кола изисква поддържка от човек, които разбира и има времето за това, за жена не е добър избор. Подкрепям поста на човека с дъстъра. Отиди до шоурум да разгледаш.
  • 12 И аз съм за дъстър

    7 1 Отговор
    втора ръка е вариант, но ако е на не повече от 4 години
  • 13 Радж Капур

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "сектант":

    Я не сакам да съм добре Я сакам Вуте да е по зле!

    Коментиран от #15

  • 14 Шоо

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "Недкова":

    Абе за 20 годишна все ще се намери някой, който да реши проблема с колата.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 И аз съм за дъстър

    9 1 Отговор
    Да добавя важно уточнение - втора ръка до 4 години, но само при условие, че имаш доверен човек, които разбира. Иначе риска да злоупотребят с това, че си жена е огромен. Най-сигурното е нова кола, имаш гаранция. Още по-бюдетно от дъстъра е Skoda CitiGo - 18 000 e.
  • 17 гост

    13 6 Отговор

    До коментар #1 от "Недкова":

    Следвайки примера на товите връснички спокойно може да си намериш и Х5 за без пари, цуни-гуни с някой бабаит с ниско чело и му покажи какво можеш. Да, ще трябва да преглътнеш, че си се продала, ама това си зависи от теб, а тези 25х.лв си купи ниви и взимай рента от тях, с която да си позволяваш да ходиш на почивки след като се разделиш с бабаита, да се надяваме по мирен начин и само с няколко леки шамара.

    Коментиран от #19, #20

  • 18 918

    3 2 Отговор
    английски боклук
  • 19 ахахахаха

    11 2 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Елава за инвестиционната лекция, хахахаха! 10-ка!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 123

    16 3 Отговор
    Мила ми Недкова, госпожо, да, тук се коментират доста автомобили, ама разбирачите и карачите са малко! Ако приемем, че въпроса ви е истински, тоест не сте някой 'преоблечен' трол, то моят съвет е:
    Купете си нова кола!!! За парите които сте събрала може да се намерят доста оферти от марките: Дачия, Киа, Рено, Пежо, Шкода и т.н.! Е, няма до можете да карате с 200, или пък да ускорявате до 100 за 7 секунди, но повярвайте, това е най-разумният избор! Кола 2 употреба на днешно време...., само до 5,6,7 000 лева, и то бензинова! Чупи се, сменяш за некви пари и пердашиш! 'Скъпите', като за 25 000 лева, са със сериозна поддръжка, каско като на нова кола, и в повечето случаи са напудрени кошници! Хайде със здраве, и успех!

    Коментиран от #24, #31

  • 22 Mpower

    2 8 Отговор
    бмв е 60 фейслифт или ф10
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Недкова

    12 3 Отговор

    До коментар #21 от "123":

    благодаря ви, спряла съм се на пежо 308 за момента, но гледам и други варианти
  • 25 До колена ми е.... Морето

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Недкова":

    Опел Астра, след 2012 година, икономична е, върви прилично, има багажник, и е евтина за поддръжка.... Не съм фен на Опел, ама карах такава и останах очарован. Хубава вечер на всички
  • 26 Morgoth

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "Недкова":

    Бих ти препоръчал кола на 3-4 години от среден клас, това е времето в което имаш добър баланс на цена и качество. Бързото набиране ще те заведе или на повече пари, или на по-стара кола или на по-големи километри. При условие, че очевидно не разбираш от коли повече от 150 коня надали са ти необходими. Бърз поглед в мобилето с филтър 24-25000 лева и 2016-та година ми показва Мазда 3, Опел Инсигния, Кия Оптима и дори една Тойота Авенсис. 2015-та добавя Форд Мондео, Мазда 6 и един Нисан Кашкай, последното, ако искаш да си на по-високо. След като не знаеш точно какво и защо искаш бих те посъветвал да избягваш 3-ката немски премиуми Мерцедес, БМВ и Ауди.
  • 27 Morgoth

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "Недкова":

    И една малка подробност - бягай от "нов внос". Колата на старо е добре да бъде карана в България, от един собственик и да има пълна история на обслужването в официалния сервиз.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Пешо

    4 1 Отговор
    Абе статията за новия Land Rover Defender. Какво хукнахте да давате акъл на една може да е госпожица а може и да е трансджендър.
    Та Дефендъра от снимкатанещо не ми изглежда пригоден за офроуд с тези ниски пластмасови брони. За компактен и икономичен градски SUV ще става.
  • 30 Панто

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Недкова":

    Недкова, предлагам ви джипка Тойота РАВ4 4х4 бензин на 60000 документирани км, купена нова от магазина в БГ и редовно обслужвана, ще се вместим в парите, идеална е за дама, компактна, функционална, достатъчно проходима за вашите нужди (предполагам че не ходите на лов за глигани), и най-важното, много здрава и надеждна.
  • 31 АLFA Q 4

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "123":

    НАПРОТИВ ПРЕОБЛЕЧЕН ТРОЛ Е
  • 32 АLFA Q 4

    2 0 Отговор
    ТУК НЕВИЖДАМ,, ГОФ,, Rrrrrr,, и антон
  • 33 qwerty

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Недкова":

    Може и новата Лада от другата статия да си напазаруваш. Защо се бъзикаш с форумните плъхове като нас?