Last news in Fakti

19 Април, 2012 10:56 2 689 3

Без интимен теглич в шоу за таланти

  • конкурс-
  • имитация-
  • талант-
  • видео

По един или друг начин автомобилите стават част от конкурсите за търсене на таланти във всяка страна, където се провеждат. Българското издание на популярния телевизионен формат например убеди целия свят, че нашенецът не би си оставил магарето... пардон, колата в калта дори да няма свободни крайници.

Макар и лишен от забележителната дарба на родния влекач, участник в "Австралия търси талант" стана хит сред автоманиаците в интернет с имитацията на звуковете от различни автомобили. 19-годишният Даниъл Джованович обаче не се опитва да мине по тъча с конвенционални возила, а залага на екзотики като Ванкелова Mazda за драг състезания, болида на Марк Уебър в пита или Holden Torana.

Съдиите също не остават по назад и показват завидни познания в оценката си за уменията на Джованович. Най-впечатляваща е реакцията на дамата в журито, която на шега поставя като условие за преминаването в следващия кръг имитация на Shelby. С механичен компресор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иван караиванов

    1 3 Отговор
    тия не са ли чували за Димитър Миланов и неговия туристически спортен автомобил?
  • 2 Еминем Фен

    0 2 Отговор
    Да покаже как нашите каруци в България правят тогава ще го одобря
  • 3 ТХ

    0 0 Отговор
    Тоя като го слушам оставам с чувството, че обикалят пърдящи комари наоколо ...no offense :D