Last news in Fakti

9 Юли, 2010 11:43 3 837 0

Fox Moto - едно по-различно Мото Guzzi

  • fox moto-
  • moto guzzi

Естонски дизайнери смаяха света с концепцията Fox Moto, чийто дизайн е смесица от ултрамодерни линии и ретро елементи. Байкът е създаден на базата на мотоциклет Moto Guzzi, но всъщност от оригинала не е останало нищо. По проект двигателят трябва да е V-Twin с въздушно охлаждане и да е вграден в рамата, а резервоарът за гориво над него да е с впечатляващ размер.

Стилът на уникалната концепция е определян от някои английски критици като „tractor-style”. Те обосновават своето мнение с бруталната вилка и нестандартната за мотоциклет форма на седалката. Аз пък не съм съгласен с тях и пожелавам на естонските дизайнери да ни радват с още много подобни проекти и дано някой от тях стигне до производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА