Last news in Fakti

25 Март, 2010 11:35 1 293 1

Черната мото гама на Moto Guzzi

  • moto guzzi-
  • moto guzzi california-
  • nevada-
  • bellagio 940

Moto Guzzi представи новата си изцяло черна мотоциклетна гама Aquila Nera сформирана от най-успешните модели: Moto Guzzi California, Nevada и Bellagio 940. Черните модели на Moto Guzzi са агресивни, спортни, но и елегантни по начин, който дава възможност да заявим смело, че това е цвета, който няма да бъде пренебрегван.

Цветовия завършек на моторите се простира по рамата, резервоара и компонентите на опашката. Мотоциклетите са еднаква в своята основа, макар и California 1100 да е базиран на по-луксозен и пълен с аксесоари мотор. Сега машините получават много агресивен вид, за сметка на предпазителя на двигателя, слюдата и дисагите. California губи и малко от теглото си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pirat

    0 0 Отговор
    супер е в черно.много яко.