17 Юни, 2019 12:37 10 575 10

Това е Mercedes G-Klasse Stronger Than Time

  • mercedes-benz-
  • g-klasse-
  • stronger than time
Това е Mercedes G-Klasse Stronger Than Time - 1

Mercedes представи една специална версия на новата G-Klasse. Иновацията се нарича Stronger Than Time и се прави в чест на два юбилея - 40-годишнина от раждането на Gelandewagen и 20-годишен юбилей на G 55 AMG.

Това е Mercedes G-Klasse Stronger Than Time

Специалните версии са за модификациите G 400 d, G 500 и G 63 и се отличават със значително по-богато оборудване, със специални емблеми и със специфични диодни светлини, монтирани в страничните огледала и проектиращи логото G на асфалта.

Това е Mercedes G-Klasse Stronger Than Time

Естествено, това не е всичко. Във версията Stronger Than Time е включен пакет AMG Line, калниците са раздути повече, а предната броня е с по-големи въздухозаборници. Джантите са черни и са с размер 20 цола. На G 63 джантите са с два цола по-големи и са матови.

Това е Mercedes G-Klasse Stronger Than Time

Аудиосистемата е Burmester, а цялостният интериор на версията Stronger Than Time се предлага в три варианта - черна кожа със златни декоративни шевове и апликации от черен ясен, комбинация от бежова и синя кожа със светлокафяво дърво и комбинация от бежова и червена кожа с елементи от роял лак. При G 63 комбинацията е от черна и сива кожа, а апликациите са от карбон.

Това е Mercedes G-Klasse Stronger Than Time


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    33 34 Отговор
    скоро и Дъстъра ще пуснат "Стронгър ден таймспейс", защото от него по-здраво във времеви пространствения континюум на последните 3 милиона светлинни години няма!

    Коментиран от #2

  • 2 Хаххахаха

    24 5 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Кой ти е доставчика? Смени го веднага

    Коментиран от #3

  • 3 сектант

    19 3 Отговор

    До коментар #2 от "Хаххахаха":

    директно съм закачен на системи от колумбия нов внос
  • 4 Conti

    12 6 Отговор
    Най-доброто което човек може да си купи!
  • 5 mi ta ka

    10 1 Отговор
    дай-боже някой ден да може ...
  • 6 Обективно

    8 4 Отговор
    Мерцедес от едно 20-25 години бълват предимно боклуци, но Г-класата и особено последното поколение W464 е разкошна и без конкуренция.
  • 7 Разбирач

    8 1 Отговор
    Дай боже всекиму!Амин!
  • 8 jap

    10 6 Отговор
    Тойота Ленд Круйзър 200 е много по проходима и надеждна.Японците са запазили целите мостове за да има големи възможности и извън пътя и въпреки това вози много комфортно.Дизеловия V8 разполага с въртящ момент достатъчен и за камион. Дизайна на Тойотата не е от 40 години и не на последно място цената и дори при топ версиите на оборудване е па малко от половината на тази за базова G-класа.
  • 9 Ауу

    3 4 Отговор
    Като толкова те кефи си я карай.Японеца краде всичко от европееца,така че не я хвали толкова много
  • 10 Gogopower

    1 2 Отговор
    Да сравниш MERCEDES с TOYOTA е пълна глупост....Това дане е суши случайно