Last news in Fakti

8 Април, 2020 10:33 4 483 4

Направете новата си Toyota... стара!

  • тунинг-
  • toyota-
  • ретро
Направете новата си Toyota... стара! - 1

Японската компания Renoca предлага една доста интересна услуга, която засяга нови автомобили с марката Toyota. Тя се заема с ретро тунинг на различни модели Toyota.

Автомобилите се преработват в духа на 70-те години на миналия век, като доработките се оказват много оригинални. Първият проект на компанията е микробусът Toyota Hiace, който получава черна пластмасова решетка и кръгли фарове в стила на модела от 1977 година.

Направете новата си Toyota... стара!

Също така е сменена предната броня и са монтирани джанти, наподобяващи на тези от 70-те. Цената на такъв микробус е 28 400 долара. Веднага след този проект от Renoca се захващат с култовия Land Cruiser 100.

Въпросният Toyota Land Cruiser 100 от Renoca получава предница в стила на модела 60, а старата Toyota Prado е подобна на Land Cruiser 70. За преустройството хората от Renoca купуват употребявани автомобили, така че SUV-тата излизат по-евтини от Hiace.

Направете новата си Toyota... стара!


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ррр

    34 1 Отговор
    Добра идея.
  • 2 Гост

    22 6 Отговор
    Никоя стара кола не е лъскава и луксозна като новите. И никоя нова кола няма качеството и дълголетието на старите.
  • 3 Асд

    8 1 Отговор
    Да я бяха направили здрав и проходим като старата
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.