Last news in Fakti

31 Октомври, 2020 08:03 12 061

Защо да купим трактор втора употреба?

  • трактор-
  • втора употреба-
  • селскостопанска машина-
  • titan machinery

Това е бюджетно и функционално решение

Защо да купим трактор втора употреба? - 1

Тракторите са машини, които се използват основно в селското стопанство. Те са различни по вид, като някои са с общо предназначение, докато други със специализирано. В зависимост от вида на тази техника, може да се дефинира и нейното приложение, но най-общо казано, тя се използва за обработка на земя, преместване и транспортиране на товари, строителни и комунални дейности, за лозаро-овощарски и животновъдни дейности и др.

Машините втора ръка са чест избор от страна на съвременните предприемачи, защото са бюджетно и функционално решение. Те могат да ни осигурят добра производителност и прецизност при изпълнението на задачите.

Защо да купим трактор втора ръка

Този вид машина е изгодно и достъпно решение, което дава конкурентни резултати при работа със земеделската техника. Отличава се с добри технически параметри, а съотношението между мощност и комфорт по време на експлоатация е оптималното. Разгледайте различните трактори втора ръка и се възползвайте от изгодните обяви в Titan Machinery. Посрещнете нуждите на съвременното земеделие, разчитайки на характеристиките, които всяка една от наличните машини притежава.

Какви марки има

В Titan Machinery ще откриете широк избор от марки и модели селектирани употребявани трактори.

Освен Case IH, се предлагат селектирани употребявани трактори на производители от цял свят.

След като изберете подходящ за Вас модел машина втора ръка и се стигне до продажба, трябва да помислите за нейната пререгистрация.

Как да изберем правилния модел

Изборът на правилен модел трактор втора ръка трябва да кореспондира с Вашите бизнес нужни и стратегии, които искате да следвате. Важен фактор е какво ще бъде приложението на машината във вашето стопанство. По своята същност тракторите втора употреба могат да бъдат различни като модели, устройство и предназначение:

Верижни и колесни - почвообработка, сеитба, пръскане, транспорт и др.;

Със специално предназначение - за горско стопанство и комунални дейности;

За животновъдство;

Лозаро-овощарски;

Малогабаритни - използват се при малки площи до 60 дка.

Обърнете внимание и на фактори като мощност, хидравлика, скорост, капацитет и задвижване. Изберете Titan Machinery и успехът ще избере Вас.



Свързани новини