Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 13:19 4 100 9

Още по-мощно Ferrari 812 GTS

  • ferrari 812 gas-
  • novitec

Тунинг изпълнението на супер кабриолета е на компанията Novitec

Още по-мощно Ferrari 812 GTS - 1
Снимки: Novitec

Ако разбирате понятието тунинг в смисъла от преди 10 години, когато стъклопластови брони и прагове, както и огромни спойлери в задната част и неон под колата бяха върха, то ще ви разочароваме. От Novitec показаха един доста по-различен тунинг пакет за Ferrari 812 GTS, който просто допълва съществуващите качества на спортния автомобил.

Най-забележимата разлика е тази под капака, където оборудваното с 6.5-литров V12 „конче“, вече разполага с 840 конски сили или с 50 повече от заводските. Това става благодарение на нова генерация, както и някои подобрения по софтуера на италианците. По желание на клиента може да се добави и генерация изработена от по-леки материали, използвани във Формула 1 и устойчиви на още по-висока температура.

Външно може да познаете преработеното Ferrari по Vossen джантите с централна гайка, изработени специално за модела, както и по по-ниската с 35 мм стойка, благодарение на по-ниските пружини, поставени от Novitec. Карбонови елементи също добавят контраст върху боядисаното в червено 812 GTS.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ракия

    13 0 Отговор
    Бонбон
  • 2 Меркантилност

    12 1 Отговор
    А достатъчно мощно ли е да избяга човек от проблемите с бившата си жена тая ******** да и *******************************************************************

    Коментиран от #4

  • 3 пилот на Ферари

    14 4 Отговор
    Според мене едно Ферари никога няма нужда от доработка. Само могат да го развалят.

    Коментиран от #6, #9

  • 4 Алфа Вълкът

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Меркантилност":

    Един миналата зима в Италия избяга на 800км от жена си пеша!

    Коментиран от #5

  • 5 Меркантилност

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    И ПО КОРЕМ ЩЕ ХОДЯ
  • 6 Алфа Вълкът

    4 10 Отговор

    До коментар #3 от "пилот на Ферари":

    Според мен пък има, защото все някой ги бие! Както на пистата така и извън нея.

    Коментиран от #7, #8

  • 7 пилот на Ферари

    19 0 Отговор

    До коментар #6 от "Алфа Вълкът":

    Ферарито си е Ферари - култов автомобил. И никога не са се стремяли на всяка цена да поставят рекорди . Например като Фолксваген - Бугати - 1001 конски сили. Има много хиперкари с над 1000 конски сили , но никога не е останало непродадено Ферари въпреки че обикновено са около 600-650 конски сили.
  • 8 Глей ти

    14 0 Отговор

    До коментар #6 от "Алфа Вълкът":

    Едва ли това, че има по бързи коли разваля съня на инженерите от Ferrari. Не това ги прави "инженерни шедьоври"( не са мои думи). Ferrari имат особен статут недостижим от други марки. Не случайно са инвестиция, която с всяка изминала година се оказва все по-добра.
  • 9 РЗС

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "пилот на Ферари":

    Бако, искам да ти кажа че новитек правят само шедьоври, които не са претрупани. В повечето случаи тунинга на новитек е съвсем леко пипнато тук и там, малко карбонче, някое малко спойлерче, малко кончета и тва е. Моето любимо ферари е F12 novitec N-Largo 2013г. В червено и черни джанти, най-красивото и злобно ферари