Last news in Fakti

5 Юли, 2022 16:21 3 265 3

Novitec изкара над 1100 конски сили от Ferrari SF90

  • ferrari-
  • sf90-
  • sf90 stradale-
  • novitec-
  • тунинг

Хибридният суперкар получи и визуални промени

Novitec изкара над 1100 конски сили от Ferrari SF90 - 1

Тунинг компанията Novitec не пропусна възможността да се разпише върху Ferrari SF90 Stradale и показа специален пакет за суперколата. Той добавя аеродинамични елементи към италианското возило, а освен това се грижи и за увеличаването на мощността му с около 10%. Хибридната машина вече може се похвали с мощност 1109 конски сили и ускорение от 0 до 100км/ч в рамките на 2.4 секунди. Същият спринт от място, но до 200км/ч отнема 6.3 секунди, а максималната скорост вече достига над 340 км/ч. Това е постигнато с изцяло нова генерация и модифициран софтуер на двигателя.

Novitec изкара над 1100 конски сили от Ferrari SF90

Освен по-добрите характеристики, Novitec обещава и по-голяма чувствителност на педала на газта, както и по-добро ускорение при всякакви скорости. Допълнително пакетът включва понижаващи пружини, подобряващи както визията, така и поведението на колата.

Novitec изкара над 1100 конски сили от Ferrari SF90

Промените по визията завършват с карбонови елементи като например предния сплитер, нови прагове, декоративни елементи по предния капак и калниците, както и нови джанти в размер от 20 и 21 цола. От Novitec споделят, че по желание на клиента могат да бъдат направени и различни конфигурации в интериора.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най-накрая

    0 8 Отговор
    Най-накрая достоен конкурент за Тесла плайд, и то модел S, защото досега пускаха това Ферари само срещу SUV-то Тесла модел Х, за да има поне някакви шансове за успех срещу семейния автомобил с тегло 2,3 тона.

    Дано скоро ги пуснат в двубой, за да може и ferrari да разпише някоя Победа на четвърт миля

    Коментиран от #2

  • 2 един от стадото

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Най-накрая":

    Феррари не е само скорост. И аз, ако съм на мястото му няма да застана на старт с токаджия никога. Каквото иска да си мисли. Носещия Wacheron Constantin никога няма да сложи кварц, макар по точен

    Коментиран от #3

  • 3 Овца или овчар от стадото?

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "един от стадото":

    Никога не казвай никога. Ferrari също ще премине на ток, защото освен с червения му цвят, хората го свързват и с бързина, а няма как да се остави на някаква измислена фирма на 12 години да го бие на този фронт.
    Класиките са си класики и никой не ги отрича, но марката трябва да върви и напред ако иска да оцелее.