Last news in Fakti

27 Юли, 2020 11:47 5 131 9

Една от най-добрите германски тунинг фирми вече е и на родния пазар

  • novitec-
  • тунинг-
  • ауто италия

Novitec Group е немски производител на performance и тунинг части, който е специализиран за марките Ferrari, Lamborghini, Maserati, Rolls-Royce, Tesla и отскоро - за McLaren

Една от най-добрите германски тунинг фирми вече е и на родния пазар - 1

Без съмнение епицентърът на европейския тунинг на расови автомобили би могъл да бъде открит в Германия. В никоя друга държава на Стария континент не бихте могли да откриете компании като Hamann или Novitec, които да се захванат с щурата идея да “доработват” не какво да е, а истински четириколесен шедьовър от Маранело.

Novitec Group е немски производител на performance и тунинг части, който е специализиран за марките Ferrari, Lamborghini, Maserati, Rolls-Royce, Tesla и отскоро - за McLaren. Обширните програми за настройки на Novitec (Rosso, Torado, Tridente, SPOFEC, McLaren) се характеризират с  изключително висококачествени и съвсем не евтини продукти, изработени с прецизност и върховно майсторство. 

От 1989 г. програмата Novitec е съсредоточена около изключително мощни двигатели, заедно с авангарден стил за италианските супер автомобили, а с по-новите попълнения SPOFEC (RollsRoyce, Spirit of Ecstasy) и подразделението McLaren - вече собствениците на тези британски автомобили също могат да се възползват от майсторските тунинг продукти.

Сега, тунинг ателието Novitec е официално представено и у нас. "Ауто Италия" става официален представител на Novitec за България. С фокус към премиум сегмента, сега компанията ще предлага, освен италиански марки автомобили, и тунинг части за по-добра производителност и неподправен дизайн, за да отговори на всички изисквания на родния пазар, където суперкари от гореспоменатите марки съвсем не са рядкост. 


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    7 4 Отговор
    А Mansory кога?
  • 2 Майкооо

    9 1 Отговор
    Сега ще има едни огромни опашки от чакащи! Всичките съседи ще ходят!

    Коментиран от #5

  • 3 Тyлyпе кажи

    7 5 Отговор
    Пак за мазни богати герберасти, а за хората оставка, КОГА !
  • 4 сектант

    3 14 Отговор
    тунинга е за сеуяните. възпитения мъж кара Кореец бате

    Коментиран от #6

  • 5 Бачо Киро

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Майкооо":

    Че малко ли време 80% от българите чакат да дойде тази фирма, че да си закарат колите??
  • 6 Бачо Киро

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "сектант":

    Ей предател, какво стана с дачията...

    Коментиран от #8, #9

  • 7 ядосан

    3 1 Отговор
    Кви са тея ,не съм ги чувал,да се махат
  • 8 сектант

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Бачо Киро":

    дадох я на жената ама са притеснявам, че не може да овладее подобна мощ
  • 9 Komapak

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бачо Киро":

    Явно пари нямат. Сега си е намерил друг работодател 😂😂😂