Last news in Fakti

31 Март, 2021 15:19 14 054 53

Първите 10 обяви за продажба на Aurus Senat бяха публикувани в интернет

  • aurus-
  • senat-
  • обяви

Луксозните автомобили Aurus Senat от първата партида за частни клиенти се оценяват на 269 000 евро

Първите 10 обяви за продажба на Aurus Senat бяха публикувани в интернет - 1

Официалният дилър на руската луксозна марка Aurus публикува първите обяви за продажбата на автомобили Senat на уебсайта Auto.ru. В момента има 10 седана за продажба, цената на всеки от които е 24 милиона рубли или 269 000 евро. Всички автомобили се предлагат с максимална брой от екстри, включващи около сто различни опции. В списъка с оборудване за автомобилите има адаптивен круиз контрол, въздушно окачване, електрически регулируеми седалки, функции за масаж и вентилация, сензори за светлина и дъжд, многозонов климатичен контрол, head-up дисплей, затварящи се автоматично врати и камери от всички страни.

Aurus Senat се задвижва от хибриден силов агрегат. Силовият тракт е базиран на 4.4-литров компресорен V8 бензинов двигател, който работи заедно с компактен електрически мотор и с 9-степенна автоматична скоростна кутия. Системната мощност на силовия тракт е 598 конски сили. По-рано стана известно, че серийният Aurus Senat ще започне да се доставя на първите частни клиенти към края на пролетта на 2021 година. Автомобилите от първата партида ще се предлагат в шест цвята на каросерията, от които можете да избирате: седефено бяло, кафе, стоманено синьо, тъмносиньо, графитно и черно.

В момента автомобилите Aurus Senat се използват само от гаража със специална цел на ФСО за пътуванията на руския президент Владимир Путин и други високопоставени политици. Например премиерът Михаил Мишустин и шефът на Министерството на промишлеността и търговията Денис Мантуров се возят в такива луксозни седани. Автомобилите за висши държавни служители се сглобяват с усилията на НАМИ, докато колите за частни клиенти се произвеждат в завод в Елабуга (Република Татарстан).


Поставете оценка:
Оценка 4 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БатП

    34 42 Отговор
    Докато го пуснат реално в продажба и на модела, от който прекопираха, излезе новото поколение.

    Коментиран от #3

  • 2 Дагестан

    40 41 Отговор
    АЗ МОГА ДА ИМ ИЗМИСЛА ПО-ДОБЪР ДИЗАЙН БЕ, ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПРИЛИЧА НА РОЛС-РОЙС ? СЕГА ЩЕ ВИ КАЖА ЗАЩО - КАКТО ПРИ НАС ПРЕЗ 1945, ПРИ РУСНАЦИТЕ ОЩЕ ПО-РАНО ИЗЗЕМВАТ ЗЕМИТЕ И БИЗНЕСА НА ХОРАТА И ГИ НАБУТВАТ В ПАНЕЛКИ. Така в огромната и необятнта на ресурси Росия хората живеят в панелчици и са скопени откъм предприемаческа мисъл

    Коментиран от #5, #6, #21

  • 3 :):):):)

    34 26 Отговор

    До коментар #1 от "БатП":

    Какво прекопираме бе чушкопек

    Коментиран от #11, #42

  • 4 Ваньо

    20 4 Отговор
    Хубава е обаче много пара бе батка....е щом е толкова скъп... може да го направят и по скъп...само от Мансори да го пипнат малко

    Коментиран от #8

  • 5 😁😁😁😁😁

    28 13 Отговор

    До коментар #2 от "Дагестан":

    Батка и аз мога да го измисля по готин от Ролс Ройс или Майбах или Айрис,обаче ще го харесвам само аз а фацата е да го харесват хората не само аз ,чаткаш ли 😁😁

    Коментиран от #7

  • 6 Komapak

    34 43 Отговор

    До коментар #2 от "Дагестан":

    Хората купуват точно този клас кола за престиж. Важна е емблемата, дизайна въобще няма значение. Апропо цялата нулева серия е купена или от подлизурковци на Путин или задължени да си я купят. Няма в света нормален предприемач, който би си купил това недоразумение на свободна воля.
  • 7 Yuuup

    15 0 Отговор

    До коментар #5 от "😁😁😁😁😁":

    Епа защо не се опитваш да имитираш Роналдо или Дани Златков за де харесват хората
  • 8 Komapak

    11 9 Отговор

    До коментар #4 от "Ваньо":

    Малко, малко, колко да е малко? 70-80% или повече? 😊Ама там хич не си поплюват с цените. Понякога си заслужава, понякога не. Аз лично съм разочарован от прекаленото им арабско ориентирано залитане. Синичко и златно да има. ГоУем смех.
  • 9 Рено ентусиаст

    14 12 Отговор
    Е що да не направят кола.Щом някакви японци и корейци правят да не би да е сложно.

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 БатП

    19 3 Отговор

    До коментар #3 от ":):):):)":

    Ах заблудени фенове, всичките говорите еднакво. Като феновете на някой отбор като кажат: Взехме еди-кой си футболист. Дизайна е на Фантом, кво се правиш на паднал от Марс? Знам, че такава кола през Люлин не е минавала, ама има интернет ;)

    Коментиран от #16, #20

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Име

    20 4 Отговор
    Тази кола прилича на мелез между ролс ройс и крайслер 300
  • 14 По ина за чавес мадуро асад

    9 2 Отговор
    Две за ким че има двойник и те свършиха....
  • 15 Руски курник

    23 29 Отговор
    За тоя руски курник 269 хиляди евро? Дори и само 2690 евро да струва, руско недоразумение никога няма да купя. Виж, ако ми го подарят, ще го използвам да складирам разни неща, например картофи.

    Коментиран от #17, #29, #46

  • 16 Komapak

    18 3 Отговор

    До коментар #11 от "БатП":

    Само за протокола, не всички коментиращи тук живеят в България....

    Коментиран от #19

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 един от стадото

    13 3 Отговор

    До коментар #16 от "Komapak":

    за протокола още нещо. Те руския елит не само ги задължиха, ами направо от сметките им удържаха са по един Аурис. Няма лизинг, няма разсрочено. Прави сметка какви сметки имат. Вързани са за т***ците всички, или купуваш или гориш. Пък и оригинала вече, той един Ролс стана вече, с тоя Баварише маторише..Ма не ги мисля. Да им имам проблемите

    Коментиран от #39

  • 20 Случаен

    7 8 Отговор

    До коментар #11 от "БатП":

    Нямаш си на идея какви коли има в Люлин. Иначе външния вид нищо не значи. Това че някоя кола прилича на друга не означава че имат нещо общо по механиката или конструкцията.

    Коментиран от #30, #38

  • 21 колега

    9 5 Отговор

    До коментар #2 от "Дагестан":

    МОЖЕШ ДА ИЗМИШЛИШ ПО-ДОБЪР МОДЕЛ -ха ха ха. можеш да драсаш тук само, Само в болната ти глава има такава фантазия.
  • 22 Sssr

    17 11 Отговор
    То като приказката за киселото зеле. Гледам, че плюят колата все долнопробни лумпени които карат евтини таратайки. За сведение да прочетат, че в Саудитска Арабия ще ги произвеждат по лиценз и има много купувачи... Богати...

    Коментиран от #23, #24

  • 23 влади

    11 13 Отговор

    До коментар #22 от "Sssr":

    В тая кола няма нищо руско. възли,агрегати и електроника са немски,Та затова и цената и е космическа.

    Коментиран от #25, #26, #28

  • 24 един от стадото

    6 5 Отговор

    До коментар #22 от "Sssr":

    богати, или Бугати. Все тая, купуват на килограм. Щели да ги правят в СА. Не знам, ама пак индийци и пакистанци. Саудите нямат време, глави и ръце има за рязане.. И къде ще го правят, в Медина ли, до като чакат на опашката.
  • 25 любопитен

    9 6 Отговор

    До коментар #23 от "влади":

    В нашата повече български части ли има?
  • 26 Някой

    4 8 Отговор

    До коментар #23 от "влади":

    Само един от двигателите е немски, друго немско няма!
  • 27 Тест

    2 1 Отговор
    проба
  • 28 6a13tt

    5 11 Отговор

    До коментар #23 от "влади":

    Всъщност, няма почти нищо не-руско в тая кола. Да не говорим, че подобна трансмисия (планетарен редуктор с роботизиран съединител) въобще не прави никой никъде по света.
  • 29 складирай

    10 7 Отговор

    До коментар #15 от "Руски курник":

    си картофите в хола между бидона с пелина и туршията, отворен а банкнота от 500Е на живо не си виждал бас държа
  • 30 не желая

    8 3 Отговор

    До коментар #20 от "Случаен":

    да виждам какви коли има в Люлин, виждам блоковете като каца самолета и ги виждам откъм Калотина ако съм с кола и само това ме депресира, прилича на Чернобил без да се обиждат тия които живеят там

    Коментиран от #31

  • 31 pokoloko

    5 3 Отговор

    До коментар #30 от "не желая":

    аз пък се депресирам още от Франкфурт, близо до Gate 31 като видя някой с найлонова торбичка Билла или на Хийтроу терминал 5 и знам че сме в един самолет и чак и не мисля за Люлин. А и обикновено самолета каца по тъмно така че панелките не се виждат
  • 32 оня с коня

    3 7 Отговор
    Изброените Екстри в Колата абсолютно не могат да впечатлят Европееца или Американеца/говоря за Редовите Люде/,защото присъстват във ПОЧТИ ВСЯКО МПС.И тук е мястото да отбележим че НЕ какво е взаимствано от Запада като Компоненти определя Баснословната Цена на Лимузината,а ТАТАРСТАНСКАТА СГЛОБКА!Ама Човек трябва да е Руски гражданин със Руски патриотизъм в Сърцето и Самочувствие в Душата за да го разбере това.

    Коментиран от #40

  • 33 F-off

    4 4 Отговор
    Хаха....За тези пари- оригиналът-RR....
  • 34 стига бе

    5 5 Отговор
    Стига бе !!! На това бездарно копие на Ролс Ройс Фантом (мод. 2009 г.) цената му е (е ,не съвсем) като на оригинала ???!!! Очевидно ,мющериите ще са руски олигарси ,които ще са задължени да го купуват под дулото на Калашник.
  • 35 сделано в СССР

    3 2 Отговор
    Хи ,хи. Сега другарите Ким ,Мадуро и Асад ще си поръчат по нЕколко броя.
  • 36 один рубль

    6 5 Отговор
    Има грешка в ценообразуването ,защото при днешният курс (една рубличка струва 1.1 (един и една десета) евроцента) ,цената в Евро е 264 000 Евра. ПП. Знаем ,че Татарстан има голям опит и традиции в автомобилостроенето (което "гарантира" "високото" качество на Аурис) ,нали ?! ПП. А за кандидат купувачите - важен съвет : Ако изчакате още някой друг месец ,цената ще падне барем с двадесет процента (отчитайки нивото на обезценяване на рубличката).
  • 37 веселяк

    4 1 Отговор
    Яааа колко много производители на аФтомобили тука!
  • 38 БатП

    4 3 Отговор

    До коментар #20 от "Случаен":

    Аз не казвам, че това под ламарините има нещо общо, а че прекалено грубо изкопираха дизайна. И докато едно време японците са го правили още преди да се утвърдят като страна с добро автомобилостроене, руснаците правят коли от вече страшно много време и се очаква, че няма да си позволяват такива нелепи изпълнения, особено от компания финансирана от държавата.
  • 39 БатП

    7 5 Отговор

    До коментар #19 от "един от стадото":

    Баварише моторверке имат най-добрата инфотеймънт система в момента (според голяма част от автожурналистите). А конкуренцията на Ролс е Бентли, което отдолу е Фауве. Не знам за останалите, аз избирам БМВ пред ФВ.
  • 40 схсхсхсх

    6 5 Отговор

    До коментар #32 от "оня с коня":

    Естествено ,че екстрите на това евтино копие на Ролс Ройс ,не могат да впечатлят американеца.САЩ когато са правили автомобили с климатици и ел.стъкла ,руснаците още не са имали машини за печатане на тоалетна хартия.
  • 41 Нормален

    1 3 Отговор
    Цели десет обяви?Невероятно!Сега западните милиардери, петролните шейхове и даже руските олигарси ще се избият кой да купи руски автомобил.
  • 42 Русуфил

    1 5 Отговор

    До коментар #3 от ":):):):)":

    Ми погледни я на какво мяза бре, боярищник.
  • 43 Илабуга,

    1 0 Отговор
    С граждани, припознаващи се за старобългари, наследници но Волжка България ? Ако са мюсулмани!
  • 44 Илабуга

    1 0 Отговор
    Да се чете Елабуга
  • 45 Доцента

    0 1 Отговор
    Руска кола с американски мотор 8 цилиндровия смал блок
  • 46 Бай Шиле

    4 3 Отговор

    До коментар #15 от "Руски курник":

    Пич,вчера те търсиха да ти подарят един Аурус,ма ти беше на опашката от безработни и се размина.
  • 47 стоян георгиев

    2 5 Отговор
    поредните потрошени парици на руския избирател.тия докато измислят модела и тои морално остаря.не е за първи път няма да е и последен.
  • 48 Голям Слон

    5 2 Отговор
    Имах хората възможност и желание - правят! Ние можем само да коментираме. Пардон, да критикуваме. Даже и чушкопеците са ни вече китайски. Някой може ли смислено да ми каже един високотехнологичен продукт, който се произвежда в България? Нямам предвид компоти, лютеници и правещите ги машини...

    Коментиран от #49

  • 49 стоян георгиев

    2 4 Отговор

    До коментар #48 от "Голям Слон":

    в българия се прави качествен софтуер.знаеш ли кво е това дрогар?що се отнася до автомобилния бизнес ,така както ни гледаш с чушкопеците произвеждаме много повече автомобилни джаджи от руснаците на единица брутен вътрешен продукт.и критикуваме руските дараци щото не ги набутват с цел някаква пропутинова пропаганда,а всъщност въпросните боклуци са си просто боклуци.

    Коментиран от #50

  • 50 Трол

    3 1 Отговор

    До коментар #49 от "стоян георгиев":

    Публикувано във факти.бг:" в българия се прави качествен софтуер.знаеш ли кво е това дрогар". Дорогарко Десо IT сектора в България докарва едва 2% от БВП. Сериозните български фирми са 6 а чуждите 8, като техният продукт го броим за износ!
  • 51 Da Be

    4 0 Отговор
    А НИЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ ДРОГАРИ И НИЩО ПРАВЦИ .А ОНЯ С ЧУШКОПЕЦИТЕ МНОГО ОБИЧАЛ СИНИ УДЪЛЖЕНИ ПАТЛАДЖАНИ made in afrika
  • 52 Свирчо

    1 1 Отговор
    Има прогрес!!!

    От плагиатство на Фиат до РР.
  • 53 Сър Алтън Джон

    0 2 Отговор
    А радара и ракетите му къде са разположени...😁в покрива ли са вградени😁