Last news in Fakti

16 Юни, 2021 09:15 3 397 6

Създателите на Путинмобила регистрираха име за нов модел

  • aurus-
  • merlon-
  • електрически мотоциклет

Вероятно в бъдеще това име ще бъде дадено на електрически мотоциклет

Създателите на Путинмобила регистрираха име за нов модел - 1

Разработчиците на автомобилите от руската премиум марка Aurus регистрираха търговското наименование Merlon и графичното решение на логото. Данните се появиха в отворената база данни на Rostpatent.

В класификация на стоките и услугите е оказано, че марката Merlon може да се използва за мотоциклети, мотопеди и скутери. Вероятно името Merlon може да бъде дадено електрически мотоциклет, първият прототип на който бе представен през март тази година.

Мерлоните са елементите, които увенчават парапета на крепостна стена или кула. Имената на моделите Aurus също се свързват с Московския Кремъл - седан и лимузина - Senat, миниван - Arsenal, SUV - Komendant.

Силовата установка на мотоциклета ще може да доставя 140 kW (190 к.с.) мощност. От нула до сто той ускорява за 3.7 секунди. Дизайнът на мотора е направен в същия стил като седана Senat и бъдещия кросоувър Komendant.

Министерството на промишлеността и търговията заяви, че специалните версии на мотоциклети от тежък клас са подходящи за работата на звена на Министерството на вътрешните работи и Министерството на извънредните ситуации. В същото време, както отбелязват в отдела, потребителските качества на мотоциклетната платформа, разработена в NAMI, отварят възможности за безплатна продажба.

Наскоро руският концерн Калашников патентова дизайна на нов модел на електрически мотоциклет. Това е модерна версия на модела Izh-49, който е произведен през петдесетте години.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 трагикомично

    5 16 Отговор
    ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ, патенти, патенти и накрая " Това е модерна версия на модела Izh-49, който е произведен през петдесетте години." ...

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Успокой се бе

    6 7 Отговор

    До коментар #1 от "трагикомично":

    Този Вова ми доведе до нервен срив,валидол не оставихте в аптеките..
  • 3 Иванчо

    8 11 Отговор
    И него ли ще откраднат по стара съветска традиция?
  • 4 Посетител

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "трагикомично":

    Пак е по-добре от ЩЯХА, ЩЯХА, ЩЯХА...
  • 5 1944

    7 8 Отговор
    гори само 50 кила въглища на сто км
  • 6 Gen Gurko

    5 1 Отговор
    Какво значи безплатна продажба?