23 Април, 2021 14:54 12 597 20

Най-добрите употребявани автомобили с нови технологии

  • употребявани автомобили-
  • нови технологии
Най-добрите употребявани автомобили с нови технологии - 1

Добре известно е, че у нас т.нар. автомобили "втора употреба" са радват на значително по-голямо търсене от новите, но в същото време, Много от хората искат автомобилите им да са възможно най-съвременни и с повече нови технологии. Показваме ви няколко такива употребявани коли, които разполагат с доста от съвременните технологии, но в същото време могат да бъдат открити на вторичния пазар на значително по-ниски цени (справка - mobile.bg). Те са безопасни и относително по-надеждни от преките им конкуренти.

1. Chevy Volt - 2011 година

Най-добрите употребявани автомобили с нови технологии

Ако икономията на гориво е на първо място, тогава този модел ще бъде най-добрият вариант. Автомобилът има хибриден модел, който работи на електричество и бензин. Пробегът с едно зареждане е 610 км, което е най-високо сред конкурентите.

За времето си това е много технологична кола. Някои функции като полуавтономно шофиране, Bluetooth връзка, вграден твърд диск и камера за обратно виждане определено не бяха много достъпни опции при моделите от 2011 година. Предлагат се допълнително система за безопасност предотвратяваща сблъсък и помощ при спиране.

2. Kia Optima - 2013 година

Най-добрите употребявани автомобили с нови технологии

Достъпен седан от среден размер, пълен с най-съвременни технологии: камера за заден ход, климатичен контрол чрез двузонов климатроник, Bluetooth и система за подпомагане на спирането.

3. Hyundai Santa Fe - 2014 година

Най-добрите употребявани автомобили с нови технологии

Това превозно средство ще осигури на водача просторен интериор и доста полезни функции, свързани с електрониката на колата. Наблюдението на слепи зони е една такава екстра, която помага да се видят другите автомобили, кпопаднали в т.нар. "сляпа зона".

4. Ford Mondeo Hybrid - 2013 година

Най-добрите употребявани автомобили с нови технологии

Този модел позволи на компанията да спечели популярност и да привлече клиенти, доста преди конкурентите да сторят това. Хибридният модел работи както на бензин, така и на електричество. Също така автомобилът е оборудван с технологии като Bluetooth, адаптивен круиз контрол, камера за обратно виждане и сензори за паркиране.

5. Audi A7 2012 година

Най-добрите употребявани автомобили с нови технологии

Този купеобразен седан с четири врати определено заслужава внимание. Разходът на гориво при него обаче е голям, но това се компенсира от оборудването на автомобила. Автомобилите, които скоро ще навършат десет години включват системи за безопасност преди сблъсък и след сблъсък, мониторинг на "сляпа зона", помощ при спиране, вграден твърд диск, Bluetooth, контрол на силата на звука и много други.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 БатП

    43 4 Отговор
    Контрол на силата на звука? Леле, моята кола няма такова, колкото силно реши, толкова ми пуска. А ако кажете, че има и възможност сам да си избираш музиката, направо тегля кредит и я вземам.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Камикадзе 🛩

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "Един":

    Ами екстри са. Безсмислени и то. За „хора”, които не могат и едни свещи и масло да сменят без да реват „Майсторе, помагай😁”.

    Коментиран от #11

  • 8 Golf2

    11 1 Отговор
    И моита има abs ма що я няма в стаията?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 VOLT

    4 3 Отговор
    VOLT/Ampera са електромобили с удължен пробег. Вървят само на ток, но имат и генератор и не спират. Единствените коли, които ще вървят в наближаващия зомби-апокалипсис с петролните кладенци в пламъци са тези на ток от соларни панели

  • 11 Джуган

    14 1 Отговор

    До коментар #7 от "Камикадзе 🛩":

    Аз уж се смятам за разбирач и майстор, но като прочетох че високотехнологичният Вейрон има 16, да, 16 пробки за източване на маслото, не съм сигурен дали бих се наел да му сменям маслото и свещите.

    Коментиран от #14

  • 12 фен

    8 12 Отговор
    Карам Тойота- Корола бензин,2002г втора употреба вече пета година и е на 385000 км.
    Не бих я заменил за друга!

    Коментиран от #15

  • 13 Хо хо хо

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Буха ха":

    Що е кво им е на статиите статии като статии.
  • 14 Притежател

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "Джуган":

    Еми то излиза че за всеки цилиндър си има отделна пробка :D.
    А знаеш ли примерно, че в новата М5 на БМВ се използват четири маслени помпи?
  • 15 Определено

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "фен":

    тойотата е много здрав и сигурен автомобил, като изключим дребни, козметични проблеми! Но много грозни бре! Как пък не вложиха малко в дизайн! И вътре и вънка, тотални дървета! Избора: Хубава и красива кола, но далеч от здравината и сигурността на тойотата! Другият вариант: Грозна тойота, но здрав и сигурен автомобил! Както се казва, не може всичко хубаво на едно място! 😃
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Гост

    2 2 Отговор
    И дори в класацията за електрически коли Тесла пак отсъства хахахахахахахаха
  • 18 Той

    6 1 Отговор
    Такааа. Значи всички коментари коита не кефят @втора се трият на секундата. Например коментара ми в който написах какво съм казал в първият си коментар беше изтрит на момента. Та пак да попитам, колко точно е разхода "с едно зареждане изминава 600 км"?

    Коментиран от #19

  • 19 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #18 от "Той":

    Това е типично за този @вт0р.
  • 20 Ное

    1 0 Отговор
    Контрол на силата на означава усилване на звука за да заглуши шума на мотора и намаляване на звука при изкривяване на тоновете му