21 Май, 2021 13:20 2 922 2

Porsche ще представи ново електрическо комби

  • porsche-
  • taycan-
  • cross turismo-
  • sport turismo

Taycan Sport Turismo ще съчетава двете налични версии на модела

Porsche ще представи ново електрическо комби - 1

Преди няколко месеца видяхме представянето на електрическото комби на Porsche, което съчетава динамиката на стандартния Taycan с променена външност и окачване, които на теория трябва да осигуряват по-добро поведение извън пътя.

От Porsche обаче, смятат да представят още една версия на Taycan, която да съчетава стандартния модел и Cross Turismo и най-вероятно ще носи името Sport Turismo. На практика това ще е комби версия без допълнителните пластмасови елементи и с окачването на стандартния модел.

За да добиете по-добра представа решихме да впрегнем компютърните си умения и да ви покажем как на практика би изглеждала тя. Очаква се Sport Turismo да запази версиите от другите два модела, което означава че ще видим мощност между 476 и 761 конски сили.

Вероятно с появата на новото купе ще видим и GTS модификации за всички версии на Taycan, които ако съдим по досегашните промени, ще се отличават с по-ниско тегло и леки външни промени.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    4 2 Отговор
    нененененнененене то НЕ Е КОМБИ то е СТРЕЛЯЩО СПИРАНЕ
  • 2 сектант

    6 2 Отговор
    има само една кола по-добра от дачия дъстър и това е дачия сандеро