Last news in Fakti

25 Май, 2021 11:35 4 339 6

Nissan показа публично новия кросоувър Ariya (ВИДЕО)

  • nissan-
  • ariya

Електромобилът "дефилира" по улиците на Монако

Nissan показа публично новия кросоувър Ariya (ВИДЕО) - 1

Nissan организира първите публични представяния на електрически кросоувър Ariya. Колата се появи по улиците на Монако, където през уикенда се проведе състезанието от Формула 1.

Първоначално се очаква Nissan Ariya да се появи в дилърските центрове на марката в САЩ по-късно тази година. Според Autoevolution кросоувърът ще бъде пуснат на американския пазар в четири версии.

Моделът от начално ниво ще се предлага със задвижване на задните колела, електрически мотор с мощност 215 к.с. и 65 кВтч батерия. Втората модификация ще получи 90 кВтч батерия и двигател с мощност 239 к.с., а автономният пробег на колата ще бъде 610 км.

Nissan показа публично новия кросоувър Ariya (ВИДЕО)

Следват две версии със задвижване на четирите колела. Една с 65 кВтч батерия и два електрически мотора със системна мощност от 335 к.с. Флагманската модификация ще е с 90 кВтч батерия, два мотора със системна мощност от 388 к.с.

Nissan показа публично новия кросоувър Ariya (ВИДЕО)

4х4 версиите ще изминават 579 километра с едно зареждане. Nissan потвърди миналата година, че кросоувърът Ariya ще бъде представен и на други пазари, но все още не е известно кога и къде ще се случи това.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много не мъ............

    9 5 Отговор
    Кефи
  • 2 След Фокушима

    5 5 Отговор
    тенденциите в дизайна на японците са очевадно притеснителни, а за таблет-tv iкокпита и интериора да не говорим
  • 3 Съдията Дред

    3 11 Отговор
    Нов Нисан с визия на стара Тойота.
  • 4 сектант

    4 0 Отговор
    лексус за бедни
  • 5 CL500

    2 1 Отговор
    Маската отпред бая мяза на ел. сув-а на Мерцедес.
  • 6 В.Г.З.

    2 3 Отговор
    И що прилича на трактор?!?