Last news in Fakti

29 Май, 2021 10:30 4 145 1

Автомобилното изложение в Женева се завръща

  • автомобили-
  • автосалон-
  • женева

Организаторите на автосалона обявиха датите за следващото издание

Автомобилното изложение в Женева се завръща - 1

Международното автомобилно изложение в Женева, което беше отменено през 2020 г. поради пандемията COVID-19 и не се проведе, ще се проведе през февруари 2022 г. Това се съобщава на официалния сайт на организаторите на събитието.

Традиционно едно от най-големите и най-старите моторни изложения се провежда в началото на март, но сега беше решено да се измести датата на откриване на с няколко седмици. И така, предстоящото събитие започва за медиите на 17 февруари 2022 г., а всички останали ще могат да посетят изложението от 19 февруари до 27 февруари. Организаторите вече започнаха да приемат заявки за участие от страна на автомобилните компании.

Припомняме, че в края на февруари 2020 г., няколко дни преди откриването на автомобилното изложение в Женева, министърът на здравеопазването на Швейцария обяви отмяна на всички публични събития в страната с участието на повече от хиляда души поради избухването на коронавируса в страната.

Впоследствие, поради пандемията, бяха отменени редица международни автомобилни изложения, включително в Ню Йорк, Лос Анджелис, Детройт и Москва. В същото време организаторите на някои събития обявиха промяна в обичайния формат, но се очаква Женева да запази традиционния си формат.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тито

    5 4 Отговор
    Ама с маски ли се завръща?....................ХА-ХА-ХА...................Кога ще се премахне извънредното положение на робите от България?.......Или евреите господари не са казали?.................