Last news in Fakti

10 Юни, 2021 11:02 2 993 8

Новата Honda Civic хечбек ще бъде представена на 23 юни

  • honda-
  • civic-
  • hatchback

Очаква се да споделя доста голяма част от характеристиките си със седана

Новата Honda Civic хечбек ще бъде представена на 23 юни - 1
Снимки: Honda

Преди малко повече от месец от Honda представиха новия Civic седан в Америка, като колата вече е с „по-зрял дизайн от своя предшественик“, както и разполага с доста нови технологии, които да пренесат модела в 2021 година. Няколко снимки, придружени с кратък текст разкриват, че след по-малко от 2 седмици ще видим и обновената версия на хечбека, която поне в Европа е доста по-интересна.

Новата Honda Civic хечбек ще бъде представена на 23 юни

Макар, че от Honda не разкриват много за нея, тя най-вероятно ще споделя същата предница със седановия вариант, като промените ще започват от задните врати поради спецификата на купето. Очаква се интериорът също да е идентичен с този на седана, като същото важи и за асистиращите системи.

Новата Honda Civic хечбек ще бъде представена на 23 юни

Двигателите също ще се споделят между двата варианта на купето, като се очаква хечбек моделът да получи Type R версия в близко бъдеще. Повече за дизайна и моторизацията на новия Civic ще разберем на 23 юни, когато ще се състои и официалното представяне.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jар

    18 3 Отговор
    СИВИК е най добрия модел в компактния клас.Никой друг не съчетава по добре цена,качество,надеждност и иновации.

    Коментиран от #4

  • 2 Аноним

    11 2 Отговор
    Сивик 10 1,5 турбо най доброто,среден клас автомобили
  • 3 Цветанов

    7 2 Отговор
    Ходите са едни от малкото останали надеждни автомобили. Споделям личен опит. 1.5 турбо е доста динамичен и икономичен двг. Но в САЩ имаше оплаквания, че този двигател разрежда маслото с гориво, заради директното впръскване т.нар oil dilution, конкретно при CRV. Препоръчват смяна на масло на 8000км. Не знам, дали са го оправили. Само това ме спира да заложа на този двигател. Иначе, атмосферните са чук, абсолютно доказано.
  • 4 сектант

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "jар":

    само да нямаше толкова пластмаси в интериора
  • 5 Хонда

    6 1 Отговор
    Двигатвля 1,5 турбо само при температури над -30 се препоръчва по честа смяна на масло, като цяло е много динамичен и икономичен страхотен е

    Коментиран от #8

  • 6 7488

    2 6 Отговор
    Взимайте си 2.0 без турбо, без глупости и си карайте като пичове! А и са по-малко конете = по-малък данък!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 PlimP

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Хонда":

    1.5 и динамика :D:D:D, ако е в клио 1 или пежо 205 да, квото и да правят, нищо не може да замести кубатурата и колко време ще е динамична, като прехвърли 200 000 да не загуби динамиката рязко