15 Юни, 2021 17:11 3 831 4

Ssangyong представи първата си електрическа кола

  • ssangyong-
  • korando

Korando e-motion е добре познато SUV, базирано на модела с двигател с вътрешно горене

Ssangyong представи първата си електрическа кола - 1
Снимка: Ssangyong

Въпреки, че ситуацията покрай бъдещето на Ssangyong е неясна към момента, по-рано днес от компанията представиха електрически SUV, който се явява тяхната първа кола, задвижвана изцяло на ток.

Моделът Korando e-motion е базиран на класическото Korando с двигател с вътрешно горене, като вместо бензин или дизел, той разчита на електрически мотор със 190 конски сили и батерия с капацитет от 61.5кВч.

От компанията не разкриват какъв е пробега на електрическото Korando, но според тестове според стандартите в Корея, SUV-то е постигнало 306 километра с едно зареждане.

Що се отнася до дизайна, той не е много по-различен от този на дизеловите и бензиновите модели, като разлики можем да открием в предната част, където решетки вече почти липсват. Моделът вече влече в производство и е наличен за поръчка в родната Корея, като се очаква по-късно през годината да е достъпен и в Европа.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 waste

    7 5 Отговор
    Малко са 306 км. Ако е за малко пари и само градско ползване става, но иначе не.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 6969

    3 2 Отговор
    Боко да си вземе един до бай Ставри са тамън има няма толова км
  • 4 сектант

    9 1 Отговор
    товае най-добрата марка коли за 2021 година по отношение цена - качество