Last news in Fakti

29 Юни, 2021 11:26 4 010 6

Ferrari F40 показа, че не се страхува да бъде изцапано (ВИДЕО)

  • ferrari-
  • ferrari f40-
  • писта

Собственикът на това „конче“ го използва точно по предназначение

Ferrari F40 показа, че не се страхува да бъде изцапано (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube

Ferrari F40 е един от най-култовите модели на италианската марка, а цените на различните екземпляри достигат милиони долари, което очаквано кара собствениците им да ги пазят в специални гаражи и да ги изкарват един път в годината.

Изглежда, че с конкретният екземпляр нещата не са така и дори можем да кажем, че стоят в доста противоположна посока. Видеото, качено в канала на TheTJFF показва как жълто F40 обикаля по писта с макадамова настилка, а собственикът му се забавлява максимално с "пързалянето" в завоите.

Кадрите показват още няколко интересни превозни средства, измежду които откриваме Toyota Yaris GR, Audi RS2, Bugatti Veyron, BMW M2 и други които се пробват на пистата и около нея, но със сигурност Ferrari-то остава центъра на вниманието. Вижте видеото.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Според мен

    12 6 Отговор
    Има много реплики на Ферари които са направени от какви ли не модели (предимно японски) и колата в клипа е една от тях.Нормален човек едва ли би правил селски изпълнения с кола чиято стойност е 6 цифрена сума.

    Коментиран от #4

  • 2 Tie

    6 2 Отговор
    Това може да го напише само човек, нямащ си и на идея от легендата F-40!!!
    Пропорции, междуосие, панели, работа на мотор-всичко си е 100% Ferrari!!!
  • 3 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    КОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ ---ЗАЩО ТРИЕЩИЯТ СЕ СЪС ЗЕМЯТА "БОЛИД" НЕ СЕ НАРИЧА- ФИРИРИ ИЛИ -ФЕРО СПИРО СПЕРО !?!?!?!? ЧРЕЗ ТРИЕНЕ КЪМ ДВИЖЕНИЕ --ДОРИ БЕЗМИСЛЕНО БЪРЗО !!!!?????????????? НО ХОРАТА СА " УМНИ " ???????
  • 4 Коментар

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Според мен":

    Не е реплика, напълно оригинално е и даже е специална версия, а не обикновенно F40 доколкото може да се нарече обикновенно!
    Евала на човека, кара колата на макс дори и по настилки за който не е предназначена! За това е направена, да се кара, а не да седи в някой гараж и само да я гледаш!!!
  • 5 Tie

    2 0 Отговор
    Косвено погледнато, не е супер-непривична гледка, защото F-40 е направен на базата на 288 Evoluzione, който е подготвян за тогавашната група Б (като конкурент на 959), но поради преждевременното и закриване през 86-та, проекта е спрян и “остатъците” от него влизат в употреба за направата на F-40 по случай 40 годишнината от основаването….жалко че Ил Комендаторе е сметнал, че първоначалните 620 к.с. са прекалено много за “улична” кола….
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.